ΑΡΗΣ

Επισημοποιήθηκε η παραμονή του Πρίφτη

Επισημοποιήθηκε η παραμονή του Πρίφτη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Πρίφτης υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Άρη, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr, με τους "κίτρινους" να ανακοινώνουν την επίτευξη της συμφωνίας.

Στον πάγκο του Άρη θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Δημήτρης Πρίφτης για δύο ακόμη χρόνια (τουλάχιστον), όπως ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα οι "κίτρινοι". Ο Έλληνας τεχνικός είπε "όχι" στην εντυπωσιακή πρόταση της Μπάνβιτ, η οποία του προσέφερε τα τριπλάσια σε σχέση με τον Άρη, βάζοντας την υπογραφή του στο συμβόλαιο που προσέφερε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ολοκληρώθηκε έτσι το μίνι σίριαλ της παραμονής του, με το Sport24.gr να αποκαλύπτει από το μεσημέρι (4/6) την καταφατική απάντηση του έμπειρου προπονητή . Έτσι, θα συνεχίσει το "χτίσιμο" του Άρη, έχοντας πλέον το πλάνο των "κιτρίνων" στα χέρια του, για να δημιουργήσει την ομάδα που θα διεκδικήσει τη διάκριση σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης: " Η Άρης ΚΑΕ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Πρίφτη για τα επόμενα δύο χρόνια".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ