ΑΡΗΣ

Επίσημα Πελεκάνος πριν το τριπλό αντίο

Επίσημα Πελεκάνος πριν το τριπλό αντίο

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Μιχάλη Πελεκάνου ενώ βρίσκεται σε διαδικασία να λύσει τα συμβόλαια των τριών Αμερικανών της Κλιφ Κόλιμον, Όριον Άουτερμπριτζ και Τσέις Σάιμον.

Και επίσημα παίκτης του Άρη για την προσεχή αγωνιστική περίοδο είναι ο Μιχάλης Πελεκάνος μετά την ανακοίνωση της ΚΑΕ που βρίσκεται σε διαδικασία να λύσει τα συμβόλαια των τριών Αμερικανών της Κλιφ Κόλιμον, Όριον Άουτερμπριτζ και Τσέις Σάιμον.

Ήδη έχουνε γίνει οι πρώτες επαφές με τους εκπροσώπους του σε μία εξέλιξη που έχει να κάνει με το γεγονός ότι η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης δεν έχει μπορέσει να πετύχει την άρση της απαγόρευσης των μεταγραφών από την FIBA.

Ο Πελεκάνος μετά από την υπογραφή του συμβολαίου του με την ΚΑΕ Άρης δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΑΡΗ. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση, τον Πρόεδρο και τον προπονητή για την προσπάθεια τους και για την επιμονή τους.

Με αυτόν τον τρόπο έδειξαν πόσο με θέλουν στην ομάδα και είμαι πολύ ικανοποιημένος με την εξέλιξη αυτή. Ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά και να έρθει η δικαίωση για την προσπάθεια που καταβάλλουν όλοι στον Άρη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ