ΑΡΗΣ

Επιπλέον φιλικό στην Καβάλα

Επιπλέον φιλικό στην Καβάλα

Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα ιδίοις σώμασι συμπεράσματα στο τρίτο και πιο δυνατό φιλικό του Άρη με την Λουκόιλ Ακαντέμικ δίνοντας πλέον ραντεβού για την Τετάρτη στην Καβάλα και στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Στο τρίτο και πιο δυνατό φιλικό του Άρη με την Λουκόιλ Ακαντέμικ ο Δημήτρης Πρίφτης είχε την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα ιδίοις σώμασι συμπεράσματα δίνοντας πλέον ραντεβού για την Τετάρτη στην Καβάλα και στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε απουσιάσει από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και στα δύο πρώτα με τους Μαχητές Πεύκων και τον ΚΑΟΔ λόγω της παρουσίας του στο τεχνικό της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ισπανίας.

Ο Πρίφτης όπως δεν έκρυψε και στις δηλώσεις του: " Κάναμε ένα πολύ καλό, αμυντικά, δεύτερο ημίχρονο. Αν εξαιρέσεις το πρώτο δεκάλεπτο που το σκορ είχε μεγάλη διαφορά εις βάρος μας στα υπόλοιπα τρία δεκάλεπτα ήμασταν κατά κάποιον τρόπο ισορροπημένοι".

Ο τεχνικός του Άρη θεωρεί πως τα φιλικά παιχνίδια ωστόσο είναι προς βελτίωση πολύ περισσότερο για την ομάδα του που είναι μία σχετικά καινούργια ομάδα. Το πρόσημο ωστόσο για τον ίδιο ήταν θετικό καθώς σύμφωνα με τον ίδιο έχει πολύ μεγάλη σημασία ο τρόπος, με τον οποίο τελειώνεις ένα παιχνίδι. Όπως και να έχει όμως για τον Πρίφτη η ουσία είναι τα επίσημα παιχνίδια.

Σημαντικό ρόλο όμως αποτελούνε τα δύο φιλικά παιχνίδια του 1ο τουρνουά Nick Galis Cup που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο με πρώτο αντίπαλο την τουρκική Μπάνβιτ και ακολούθως την επομένη έναν από τους Παναθηναϊκό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Πρίφτης δήλωσε ευχαριστημένος από τους Αμερικανούς του αλλά κι από εκείνους που δεν αγωνίστηκαν αρκετά γιατί η ομάδα προπονείται συνολικά. Τόμας Τέιλορ και Λαμάρκους Ριντ έδειξαν ακόμη καλύτερα στοιχεία στην επίθεση σε σχέση με το φιλικό με τον ΚΑΟΔ ενώ ο Ντρου Νέιμικ φαίνεται πως αποδίδει καλύτερα στην ομαδική άμυνα δίνοντας με την σειρά του λύσεις στην επίθεση.

Μοχάμεντ Πάσαλιτς και Αλέξανδρος Βεζένκοφ είναι οι δύο παίκτες που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα αποτελέσουνε τις δύο βασικές επιθετικές αιχμές ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι λύσεις που θα δώσουνε οι Έλληνες παίκτες. Σπύρος Μούρτος και Σωτήρης Μανωλόπουλος από την περιφέρεια και ο Βασίλης Σίμτσακ μέσα από την ρακέτα όντας η μοναδική επιπλέον επιλογή καθώς ο Κώστας Χαρίσης παρά την εμπειρία του φαίνεται να παραμένει εκτός πλάνων.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ