ΑΡΗΣ

Επιμένει για Καββαδά

Επιμένει για Καββαδά
INTIME SPORTS

Η απόκτηση του Πάτρικ Γιανγκ από τον Ολυμπιακό φαίνεται να φέρνει εκτός ρόστερ τον Βασίλη Καββαδά και στον Άρη επιθυμούνε την απόκτηση του διεθνή σέντερ ως ελεύθερου. Στα υπόψη ο Άαρον Γουάιτ.

Στον Άρη συνεχίζουνε να επιθυμούνε την απόκτηση του Βασίλη Καββαδά με αυτή να εξαρτάται από το αν θα αποδεσμευτεί από τον Ολυμπιακό μετά από την απόκτηση του Πάτρικ Γιανγκ. Ο διεθνής σέντερ που προπονείται καθημερινά με τον Ολυμπιακό είχε ενημερωθεί πως σε περίπτωση απόκτησης του Αμερικανού σέντερ δεν θα παρέμενε στο ρόστερ.

Μία εξέλιξη όμως που μπορεί να γίνει με δύο τρόπους δεδομένου ότι ο Καββαδάς έχει συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Είτε να δοθεί δανεικός είτε να κληθεί να αποδεσμευτεί. Στον Άρη ωστόσο προτιμούν να τον εντάξουν στο ρόστερ μόνο σαν ελεύθερο, την ίδια ώρα που ο διεθνής σέντερ δεν είναι αρνητικός να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού.

Πάντα για την ενίσχυση της ρακέτας του Άρη ο τεχνικός του Δημήτρης Πρίφτης εξετάζει και δύο ακόμη περιπτώσεις από την ελληνική αγορά. Ο ένας είναι ο Γάιος Σκορδίλης και ο άλλος ο Κώστας Χαρίσης ώστε να παραμείνει στο ρόστερ για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο. Η παραμονή ωστόσο του έμπειρου σέντερ εξαρτάται από το αν θα παραμείνει ή όχι ο Ντρου Νέιμικ. Μάλιστα ο Αμερικανός σέντερ που το περασμένο καλοκαίρι είχε αποκτηθεί για βασικός λογίζεται ως δεύτερος σέντερ για τον Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Εν τω μεταξύ στα υπόψη του Άρη για την θέση του βασικού φόργουορντ είναι ο τελειόφοιτος Άαρον Γουάιτ. Ωστόσο για τον απόφοιτο του Αϊόβα και Νο49 στο ντραφτ από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς ενδιαφέρονται ακόμη η ισπανική Μανρέσα και η ιταλική Καζέρτα. Το ατού όμως του Άρη θα είναι η ευρωπαϊκή συμμετοχή του στο Eurocup.

Για την περιφέρεια από τις επιλογές της άλλης πλευράς του Ατλαντικού ο Κουίν Κουκ είναι παίκτης που θα έλυνε τα χέρια του Πρίφτη αλλά είναι μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση λόγο της ποιότητάς του. Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για τον πρωταθλητή και αρχηγό του Ντιουκ αλλά αν και δεν έγινε ντραφτ είναι πιθανό να βρει συμβόλαιο από ομάδα του ΝΒΑ. Κι αυτό γιατί έκανε εξαιρετικό Summer League στο Ορλάντο με τους Θάντερ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ