ΑΡΗΣ

Επέστρεψαν Χαρίσης και Καραθανάσης

Επέστρεψαν Χαρίσης και Καραθανάσης

Με μία προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, το Σάββατο στο "Nick Galis Hall" με τους Κώστα Χαρίση και Γιάννη Καραθανάση να επιστρέφουν.

Με μία προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας το Σάββατο στο "Nick Galis Hall", με τους Κώστα Χαρίση και Γιάννη Καραθανάση να επιστρέφουν.

Ο Δημήτρης Πρίφτης είδε τους δύο παίκτες του να επιστρέφουν στη δράση, μετά τη χθεσινή απουσία τους από τις δύο προπονήσεις.

Τόσο ο έμπειρος σέντερ, όσο και ο 24χρονος φόργουορντ πήραν κανονικά μέρος στην προπόνηση, δείχνοντας να ξεπερνούν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν (ενοχλήσεις στον αστράγαλο και το γαστροκνήμιο αντίστοιχα).

Ο Σπύρος Μούρτος από την πλευρά του (ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο), πήρε μέρος μόνο στην προθέρμανση και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Της προπόνησης προηγήθηκε προβολή βίντεο με αγώνες του προσεχούς αντιπάλου του ΑΡΗ με την προετοιμασία να συνεχίζεται αύριο με διπλή προπόνηση στο «Nick Galis Hall».

Πριν από την απογευματινή προπόνηση οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη θα παρακολουθήσουν βίντεο με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ