ΑΡΗΣ

Επέστρεψαν οι Ντουβιέ και Μάρας

Επέστρεψαν οι Ντουβιέ και Μάρας
EUROKINISSI

Ο Άρης συνέχισε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (5/3, 18:00) και ο Παναγιώτης Γιαννάκης την Τετάρτη (28/2) είχε και πάλι στη διάθεσή του τους Μπράις Ντουβιέ και Ιβάν Μάρας.

Οι Μπράις Ντουβιέ και Ιβάν Μάρας ενίσχυσαν τις προσπάθειες της Αυστρίας και του Μαυροβουνίου αντίστοιχα στο δεύτερο "παράθυρο" των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, αλλά την Τετάρτη (28/2) τέθηκαν και πάλι στη διάθεση του Παναγιώτη Γιαννάκη, καθώς ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία του Άρη.

Οι δύο παίκτες λόγω κακοκαιρίας επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τρίτης (27/2) και μία ημέρα μετά εντάχθηκαν στην προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (5/3μ 18:00) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Το πρόγραμμα του Άρη την Τετάρτη (28/2) ολοκληρώθηκε χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο, καθώς το όνομα Ομάρ Προύιτ ήταν το μοναδικό που ήταν σημειωμένο στο απουσιολόγιο του "Δράκου". Ο 24χρονος Αμερικανός φόργουορντ από την Τρίτη (27/2) ταλαιπωρείται από ένα ελαφρύ διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ υποβλήθηκε και σε θεραπεία.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ