ΑΡΗΣ

Επαγγελματίας ο Χρηστίδης

Επαγγελματίας ο Χρηστίδης

Ο Βασίλης Χρηστίδης επέστρεψε από το δανεισμό του στον Μαντουλίδη και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Άρη. Μέχρι το 2021 θα βρίσκεται ο διεθνής φόργουορντ-σέντερ στους "κιτρινόμαυρους".

Ο Άρης επενδύει στους νέους παίκτες θέλοντας να έχει ισχυρές βάσεις για το μέλλον. Οι "κιτρινόμαυροι" απέκτησαν πέρσι τον Βασίλη Χρηστίδη από τον Μαντουλίδη, όμως αποφασίστηκε να παραμείνει ως δανεικός στην ομάδα των εκπαιδευτηρίων. Ένα χρόνο μετά ο διεθνής φόργουορντ / σέντερ υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Άρη που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2021.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

" Το επαγγελματικό συμβόλαιό του με τον Άρη υπέγραψε ο Βασίλης Χρηστίδης.

Ο διεθνής φόργουορντ – σέντερ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015 από τον Μαντουλίδη, στον οποίο παρέμεινε ως «δανεικός» κατά την περσινή σεζόν. Στις 10/07 ενηλικιώθηκε και υπέγραψε το πενταετές επαγγελματικό συμβόλαιό του με τον Άρη (μέχρι τη σεζόν 2020-21).

Ο Χρηστίδης είναι αρχηγός της Εθνικής U18, η οποία πραγματοποιεί την προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 (30/7-7/8).

Η Άρης Κ.Α.Ε. εύχεται στον Βασίλη Χρηστίδη μία λαμπρή καριέρα, με πολλές επιτυχίες στον Άρη και τις Εθνικές Ομάδες της Ελλάδας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ