ΑΡΗΣ

Επαγγελματίας ο Καλαϊτζάκης

Επαγγελματίας ο Καλαϊτζάκης

Το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του υπέγραψε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, ο οποίος θα μείνει στον Άρη μέχρι το 2020.

Τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη υπέγραψε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι "κίτρινοι". Ο 18χρονος γκαρντ, που ενηλικιώθηκε μόλις τη Δευτέρα (2/1), πέρασε από τα γραφεία της ΚΑΕ Άρης και έβαλε την υπογραφή του στο πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του.

Ένα μόλις μήνα μετά το ντεμπούτο του στην Stoiximan.gr Basket League , απέναντι στην Κύμη Seajets, ο νεαρός παίκτης "δέθηκε" με την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, στην οποία βρίσκεται από το 2014.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

" Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Άρη υπέγραψε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης. Ο νεαρός γκαρντ ενηλικιώθηκε στις 2/1/2017 και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι το 2020.

Ο Καλαϊτζάκης, στέλεχος της εφηβικής ομάδας του Άρη τα τελευταία χρόνια, το καλοκαίρι του 2016 πήρε μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας, στο Pravec. Στις 10/12/2016, στον αγώνα με την Κύμη Seajets, έκανε το ντεμπούτο του στην Stoiximan.gr Basket League. Μάλιστα, στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης σημείωσε και τους πρώτους πόντους του με την κιτρινόμαυρη φανέλα".

Από μέρους του, ο 18χρονος γκαρντ δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του: " Είμαι πολύ χαρούμενος για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον ΑΡΗ. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου δίνει να παίξω σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και σε ένα γήπεδο στο οποίο αγωνίστηκαν ο Νίκος Γκάλης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης και άλλοι θρύλοι του μπάσκετ. Δεν είναι καιρός για πολλά λόγια. Με σκληρή δουλειά και προσήλωση θα προσπαθήσω να βελτιώνομαι συνεχώς και να καθιερωθώ στον Άρη".

Photo Credis: Aris BC

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ