ΑΡΗΣ

Ενίσχυση μετά τον γάμο

Ενίσχυση μετά τον γάμο
INTIME SPORTS

Ο προγραμματισμός του Άρη για την νέα αγωνιστική περίοδο θα περάσει στην τελική του ευθεία μετά τον γάμο του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Νίκου Λάσκαρη με τις περιπτώσεις Ελλήνων παικτών να είναι σε πρώτο πλάνο μαζί με την παραμονή του Αλέξανδρου Βεζένκοφ.

Μετά τον σημερινό γάμο του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Νίκου Λάσκαρη θα περάσει στην τελική του ευθεία ο προγραμματισμός του Άρη και της ενίσχυσης του ρόστερ για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με το πλάνο που έχει καταρτιστεί, οι περιπτώσεις Ελλήνων παικτών είναι σε πρώτο πλάνο μαζί με την παραμονή του Αλέξανδρου Βεζένκοφ και ακολούθως θα συμπληρωθούν τα υπόλοιπα κομμάτια.

Ο Λάσκαρης θα παντρευτεί σήμερα την Τζώρτζια Ευσεβίου στη Τζια, σε έναν γάμο με περισσότερους από 2.000 προσκεκλημένους, που αποτελεί το γεγονός του καλοκαιριού για το μικρό νησί των Κυκλάδων.

Όσον αφορά τους παίκτες που απασχολούν από την ελληνική αγορά, ο Βασίλης Ξανθόπουλος είναι μία από τις βασικές επιλογές για ενίσχυση της θέσης του πλέι μέικερ.

Στην περίπτωση του Θόδωρου Ζάρα το σίριαλ όπως αυτό έχει εξελιχθεί με την απόκτησή του αναμένεται να τελειώσει την Δευτέρα, μεθαύριο δηλαδή. Όλα δείχνουν πως θα υπάρχει αίσιο τέλος και θα υπογράψει το συμβόλαιο που του έχει προταθεί διάρκειας δύο ετών.

Αισιοδοξία υπάρχει και στην περίπτωση του Μιχάλη Πελεκάνου μετά και από την πρώτη συνάντηση για συμβόλαιο δύο ετών. Δεν αποκλείεται μάλιστα ακόμη και στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου να υπάρξει και κατάθεση της οικονομικής πρότασης.

Όσον αφορά τον Βασίλη Καββαδά για την ενίσχυση της ρακέτας σημαντικό ρόλο θα παίξει και το ποια θα είναι η θέση του Ολυμπιακού όσον αφορά την παραμονή του ή την μετακίνησή του με την μορφή δανεισμού. Αναλόγως θα τεθεί τότε και το οικονομικό σκέλος με τον διεθνή σέντερ σύμφωνα με πληροφορίες να είναι θετικός να αγωνιστεί στον Άρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ