ΑΡΗΣ

Εκτός... χρόνου ο ΜακΝιλ

Εκτός... χρόνου ο ΜακΝιλ

Ο Τζέρελ ΜακΝιλ δεν απάντησε στην πρόταση του Άρη, στα χρονικά πλαίσια που του είχαν θέσει οι "κίτρινοι", οι οποίοι πλέον κοιτάζουν (και) άλλες περιπτώσεις.

Η αρχική αισιοδοξία των ανθρώπων του Άρη για ευτυχή κατάληξη στις συζητήσεις με τον Τζέρελ ΜακΝιλ δεν επιβεβαιώθηκαν, αφού ο Αμερικανός γκαρντ δεν απάντησε στην πρότασή τους εντός των χρονικών ορίων που είχαν θέσει.

Οι "κίτρινοι" είχαν ενημερώσει τον εκπρόσωπό του πως περιμένουν την απάντησή του μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (15/7), κάτι που όμως δεν έγινε. Γι αυτόν τον λόγο, ο Δημήτρης Πρίφτης ξεκίνησε ήδη να εξετάζει εναλλακτικές λύσεις, προκειμένου να μην χάσει άλλο χρόνο σε ό,τι αφορά το κενό που υπάρχει στη θέση "2".

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως αποσύρεται από το... τραπέζι η πρόταση που έχουν καταθέσει στον Τζέρελ ΜακΝιλ (ύψους 200.000 δολαρίων), πλην όμως είναι σαφές πλέον πως ο 29χρονος γκαρντ δεν αποτελεί προτεραιότητα. Το κάθε άλλο. Σε περίπτωση που βρεθεί στην αγορά κάποιος παίκτης που να ικανοποιεί τα "θέλω" του Δημήτρη Πρίφτη, θα γίνει άμεσα κίνηση για την απόκτησή του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ