ΑΡΗΣ

Εκτός οι Προύιτ και Πουλιανίτης

Εκτός οι Προύιτ και Πουλιανίτης
EUROKINISSI

Χωρίς τους Ομάρ Προύιτ και Στέλιο Πουλιανίτη συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League με τον Ολυμπιακό (5/3, 18:00) στο ΣΕΦ.

Ο Άρης στην 17η "στροφή" της Stoiximan.gr Basket League θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (5/3, 18:00) και η προετοιμασία του για το παιχνίδι στο ΣΕΦ συνεχίστηκε με δύο προβλήματα, καθώς οι Ομάρ Προύιτ και Στέλιος Πουλιανίτης την Πέμπτη (1/3) δεν ήταν στη διάθεση του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ο Ομάρ Προύιτ δεν έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική που τον ταλαιπωρεί και για ακόμη μία ημέρα υποβλήθηκε σε θεραπεία και ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ εκτός έμεινε και ο Στέλιος Πουλιανίτης. Ο 23χρονος γκαρντ ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και υποβλήθηκε και σε θεραπεία.

Η προετοιμασία του Άρη για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό θα συνεχιστεί την Παρασκευή (2/3), όταν και θα διαπιστωθεί αν η κατάσταση των δύο παικτών έχει βελτιωθεί, ώστε να επιστρέψουν σε ρυθμούς προπονήσεων.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ