ΑΡΗΣ

Εκνευρισμένος ο Γιαννάκης, έδειξε 2 ώρες VIDEO το βράδυ της ήττας από τη Νίμπουρκ!

Εκνευρισμένος ο Γιαννάκης, έδειξε 2 ώρες VIDEO το βράδυ της ήττας από τη Νίμπουρκ!
EUROKINISSI

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ήταν φανερά εκνευρισμένος μετά την βαριά ήττα από τη Νίμπουρκ και με το που επέστρεψε η αποστολή της ομάδας στο ξενοδοχείο έδειξε στους παίκτες VIDEO επί δύο ώρες με τα λάθη τους!

Η συντριβή από τη Νίμπουρκ για την 2η αγωνιστική του Basketball Champions League δεν γινόταν να περάσει έτσι από τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο τεχνικός του Άρη δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του μετά το ματς στις δηλώσεις του . Και όταν η αποστολή του Άρη επέστρεψε στο ξενοδοχείο φρόντισε να δειξει το άλλο του πρόσωπο.

Ο προπονητής του Άρη δεν άφησε τους παίκτες να πάνε στα δωμάτιά τους να ξεκουραστούν. Αντ' αυτού, το πρόγραμμα είχε προβολή VIDEO από τον αγώνα, με τον Γιαννάκη να αναλύει επί δύο ώρες τα λάθη των παικτών του! Μάλιστα έχει ήδη προγραμματίσει και προπόνηση αμέσως μετά την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα.

Ο "Δράκος" θέλησε με αυτό τον τρόπο να στείλει το μήνυμά του στους παίκτες του, ξεκαθαρίζοντάς τους ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο χαλάρωσης, ειδικά ενόψει του αγώνα με το Λαύριο για την Stoiximan.gr Basket League.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ