ΑΡΗΣ

Εκ νέου προβληματισμένος ο Πρίφτης

Εκ νέου προβληματισμένος ο Πρίφτης
Πρίφτης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Πρίφτης ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος, για ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, από την εικόνα του Άρη στο φιλικό με τη Γκαζιαντέπ ενώ δεν σχολίασε το ότι έγινε με τον Μπάκνερ.

Ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, για ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος από την εικόνα των παικτών του. Το γιατί; Γιατί δεν είδε αυτά τα οποία δουλεύει με τους παίκτες του όλο αυτό το διάστημα και διέγνωσε πρόβλημα στην αφομοίωση της φιλοσοφίας του.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο τεχνικός του Άρη υποστήριξε: “Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, ούτε να χρησιμοποιήσουμε τέτοιες φράσεις… Ναι τα επίσημα παιχνίδια μετρούν, αλλά βγαίνουν κάποια συμπεράσματα. Δεν σημαίνει ότι δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ, μας πείραξε πάρα πολύ που χάσαμε σήμερα και έτσι πρέπει να είναι, γιατί αυτή την αντίδραση που θα χρειαστεί να έχουμε μέσα στην διάρκεια της χρονιάς, καλούμαστε να την διαχειριστούμε και τώρα. Δεν είχαμε καλή απόδοση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε μόνο με το μυαλό μας στην επίθεση, καμία σκληρότητα στην άμυνα, στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε λίγο σε αυτό. Μας δυσκολεύει πάρα πολύ που δεν έχουμε τα τεσσάρια μας, αλλά και αυτό δικαιολογία είναι, γιατί παίζουμε σχήματα που τα κάνουμε ελάχιστα και στην προπόνηση. Δεν θα έπρεπε να εμφανιστούμε έτσι, αλλά πιο σοβαροί και μέσα από την αμυντική βάση να μπορούμε να διεκδικούμε όλα τα παιχνίδια.

Για τους 99 πόντους και τα πολλά τρίποντα της Γκαζιαντέπ είπε: “Η Γκαζιαντέπ είναι μια πολύ ιδιαίτερη ομάδα, στηρίζεται πολύ στο τρίποντο, έχει πολύ ιδιαίτερο στιλ παιχνιδιού και όταν έχει καλό ποσοστό είναι ικανή να σε σκοτώσει. Είχαμε κακή ατομική άμυνα, ειδικά στο πρώτο μέρος και δεν είχαμε αρκετό πνεύμα μαχητικότητας και στο ριμπάουντ”.

Σε ερώτηση για το αν αυτή η εικόνα είναι θέμα ημέρας, μυαλού, κούρασης ή απουσιών και απάντησε: “Δεν είναι διπλωματική η απάντηση, αλλά είναι όλα αυτά μαζί. Και εγώ ακόμα δεν μπορώ να το προσδιορίσω και εγώ το ψάχνω”.

Για το ότι έστειλε τον Έρικ Μπάκνερ στα αποδυτήρια στο τέλος της πρώτης παράτασης δεν θέλησε να το σχολιάσει αρκούμενος να πει: “Είναι θέμα δικό μας. Δεν έχω να πω κάτι”.

Για την αφομοίωση αυτών που θέλει να περάσει στους παίκτες του φάνηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος λέγοντας: “Στην αφομοίωση είναι σαφές ότι έχουμε πρόβλημα, χρειαζόμαστε πολύ δουλειά”.

Για την έλλειψη ομοιογένειας και σε ποιο βαθμό θεωρεί ότι βρίσκεται η ομάδα του σχολίασε: “Μετά από αυτή την εμφάνιση τι να πω; Πολύ λιγότερο από ότι είχα στο μυαλό μου. Δεν μπορώ να το προσδιορίσω… Είναι χαμηλός ο βαθμός”.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ