ΑΡΗΣ

"Εγκέφαλος" Κόλιμον στον Άρη

"Εγκέφαλος" Κόλιμον στον Άρη

Ο Κλιφ Κόλιμον είναι ο "εκλεκτός" του Βαγγέλη Αλεξανδρή για να αποτελέσει τον «εγκέφαλο» του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής κατέληξε στον Κλιφ Κόλιμον ώστε να αποτελέσει τον «εγκέφαλο» του Άρη για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Πρόκειται για τον 23χρονο με ύψος 1.83μ. πλέι μέικερ, που είναι γεννημένος στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης και είναι απόφοιτος του Eastern Washington.

Ο Κόλιμον στην περσινή αγωνιστική περίοδο με το κολέγιο του Eastern Washington είχε κατά μ.ό. 16,4 πόντους, με 5 ριμπάουντ και 3,7 ασίστ και ήδη αναμένεται στην Θεσσαλονίκη.

Με την άφιξή του απόφοιτου του Eastern Washington ουσιαστικά θα ανοίξει ο χορός των αφίξεων των Αμερικανών με τους οποίους έχει έρθει σε συμφωνία η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης εδώ και μέρες.

Την σκυτάλη θα πάρει μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Όριον Άουτερμπριτζ και ακολούθως ο Τσέις Σίμον ενώ ο Αλεξανδρής συνεχίζει την αναζήτηση ενός Αμερικανού σέντερ επίσης απόφοιτο κολεγίου.

Όλα αυτά την στιγμή που στο Αλεξάνδρειο η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης αναμένει να δει αν θα μπορέσει να αποκτήσει δικαίωμα απόκτησης Αμερικανών αποφοίτων κολεγίων ή όχι.

Εκτός και αν στην χθεσινή συνάντηση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, δόθηκε το σχετικό ΟΚ.

Κατά τα άλλα κι ενώ από σήμερα ξεκινούνε οι εργομετρικές εξετάσεις των παικτών του Άρη ο Αλεξανδρής αισθάνεται πως μπορεί να υπολογίζει στον 22χρονο διεθνή σέντερ Ζήση Σαρικόπουλο ενώ φαίνεται να έχει αφήσει στην άκρη την περίπτωση του Βασίλη Κιτσούλη.

Όσο για την πρώτη προπόνηση του Άρη για την νέα αγωνιστική περίοδο αυτή έχει προγραμματιστεί για αύριο και μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχει ξεκαθαρίσει και το χρονικό διάστημα της παρουσίας της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο Πράβετς της Βουλγαρίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ