ΑΡΗΣ

Έφτασε και προπονείται ο Γιάνκοβιτς

Έφτασε και προπονείται ο Γιάνκοβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς έφτασε στη Θεσσαλονίκη, πιάνοντας άμεσα δουλειά στον Άρη. Εξετάσεις για τον Μιχάλη Τσαϊρέλη, ο οποίος όμως αναμένεται να δώσει το "παρών" στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (7/11, 19:00).

Η αποστολή του Άρη έφτασε στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Πέμπτης (3/11), μετά την επιβλητική εκτός έδρας νίκη επί της Ναχαρίγια για το Basketball Champions League, με την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη να στρέφει πλέον την προσοχή της στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για την 5η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Οι "κίτρινοι" θέλουν πολύ τη νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο για να φτιάξει -για τα καλά- η ψυχολογία τους, εν όψει των επόμενων επίσημων υποχρεώσεών τους. Μέσα σε όλα, θα έχουν στη "φαρέτρα" τους ένα ακόμη όπλο, τον Βλάντο Γιάνκοβιτς. Ο 26χρονος φόργουορντ αφίχθη το πρωί στη Θεσσαλονίκη, ξεκινώντας άμεσα προπονήσεις προκειμένου να κερδίσει έδαφος και να είναι απόλυτα έτοιμος για τη μονομαχία με τους "ερυθρόλευκους".

Από εκεί και πέρα, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει στη μέση, με τις πρώτες ενδείξεις πάντως να κάνουν λόγο για κάτι επιπόλαιο, που δεν θα του στερήσει τη συμμετοχή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ