ΑΡΗΣ

Έφτασε και δήλωσε ανυπόμονος ο Μπράις Ντούβιερ

Έφτασε και δήλωσε ανυπόμονος ο Μπράις Ντούβιερ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Μπράις Ντούβιερ. Ανυπόμονος να παίξει για τη νέα του ομάδα, αλλά και για τον κόσμο της, δήλωσε ο 26χρονος φόργουορντ.

Το βράδυ της Κυριακής (14/01), ο Μπράις Ντούβιερ προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ο 26χρονος Αυστριακός φόργουορντ δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τον Άρη, τόνισε πως ανυπομονεί να παίξει για τον κόσμο της ομάδας και παραδέχτηκε πως η συγκεκριμένη μεταγραφή αποτελεί το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Αρχικά, ο Αυστριακός φόργουορντ, δήλωσε: " Ο Άρης είναι μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Έχω ακούσει ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι διαχρονικά από τα κορυφαία στην Ευρώπη και πάντα ήταν στόχος μου να συμμετέχω σε ένα από αυτά. Ανυπομονώ να παίξω".

Για το τι γνωρίζει για τη νέα του ομάδα, απάντησε: " Δεν γνωρίζω πολλά ακόμα, είδα στο διαδίκτυο το ρόστερ της ομάδας, τους οπαδούς της, οι οποίοι είναι υπέροχοι και παθιασμένοι και ανυπομονώ να τους ζήσω από κοντά, καθώς και να μάθω περισσότερα σχετικά με την ομάδα και τους ανθρώπους της".

Για τον ρόλο του στην ομάδα. είπε: " Θα μιλήσω με τους προπονητές μου περισσότερο τις επόμενες μέρες, αλλά ο στόχος μου αυτή τη στιγμή είναι να βοηθήσω την ομάδα με όποιον τρόπο μπορώ και με όποιον τρόπο μου ζητηθεί".

Για το στιλ παιχνιδιού του, ανέφερε: " Είμαι πολυδιάστατος παίκτης. Μπορώ να σκοράρω από την περιφέρεια, να σουτάρω από μέση απόσταση, να μαζέψω ριμπάουντ, να παίξω άμυνα. Αγαπώ το μπάσκετ, μου αρέσει να παίζω και να κάνω ό,τι μπορώ για την ομάδα μου".

Ο 26χρονος φόργουορντ, κατέληξε: " Στην Ιταλία αγωνιζόμουν μόνο σε ένα παιχνίδι τη βδομάδα. Αναμένω να παίξω περισσότερους αγώνες και να αγωνιστώ σε υψηλού επιπέδου διοργανώσεις, όπως είναι το ελληνικό πρωτάθλημα και το Basketball Champions League".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ