ΑΡΗΣ

Έφτασε ανυπόμονος ο Ουότερς

Έφτασε ανυπόμονος ο Ουότερς

Ο Ντομινίκ Ουότερς έφτασε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη και εν συνεχεία δήλωσε ανυπόμονος για να ξεκινήσει δουλειά ενώ προέτρεψε τους φίλους των "κίτρινων" να μείνουν... τρελοί με την ομάδα!

Ο Ντομινίκ Ουότερς άφησε το "Βενετόκλειο" και τον Κολοσσό Ρόδου για το "Nick Galis Hall" και τον Άρη, μιλώντας για τις αυξημένες απαιτήσεις που υπάρχουν στους "κίτρινους" λόγω Eurocup.

Ο 29χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ έφτασε στη Θεσσαλονίκη όπου τον υποδέχτηκε ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ, Βασίλης Βουρτζούμης, εξηγώντας πως "είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα. Ο Άρης είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στην καριέρα μου και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη δουλειά".

Συνεχίζοντας ο Ουότερς επισήμανε: "Έρχομαι σε μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και πολύ κόσμο, ο οποίος την υποστηρίζει μαζικά και φανατικά. Έχω συλλέξει πληροφορίες, έχω δει βίντεο στο Υoutube και ανυπομονώ να παίξω μπροστά σ’ αυτούς τους φιλάθλους. Η πρόκληση είναι μεγάλη για μένα και θα τα δώσω όλα για να πετύχει ο Άρης τους στόχους του. Έχουμε δημιουργήσει ένα αξιόλογο ρόστερ με ποιοτικούς παίκτες, ξένους και Έλληνες και οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες φέτος λόγω Eurocup, οπότε πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε".

Όσο για το μήνυμα που έστειλε στον κόσμο, μετά και από την υποδοχή που έτυχε: "Να μείνετε… τρελοί με την ομάδα και εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κάνουμε να χαρείτε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ