ΑΡΗΣ

Δύσκολα ξανά φέτος ο Χάγκινς

Δύσκολα ξανά φέτος ο Χάγκινς

Ο Άρης εξασφάλισε την πρόκρισή του στα ημιτελικά των playoffs ωστόσο όλα δείχνουν πως θα πορευτεί στη συνέχειά τους χωρίς τον Τζαμέλ Χάγκινς, αφού υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεύτερο παιχνίδι με την Κηφισιά, στο Ζηρίνειο.

Ο Άρης προκρίθηκε εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα ημιτελικά της Basket League ΣΚΡΑΤΣ μετά τη νίκη του στον... περιπετειώδη προημιτελικό με την Κηφισιά και πλέον περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός - Κολοσσός Ρόδου. Σε μία σειρά όμως που ο Δημήτρης Πρίφτης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τζαμέλ Χάγκινς.

Ο τραυματισμός του Αμερικανού σέντερ επισκίασε την πρόκριση των "κίτρινων", και πιο συγκεκριμένα στο 17' της αναμέτρησης με την ομάδα των βορείων προαστίων το απόγευμα του Σαββάτου στο Ζηρίνειο. Το δεξί πόδι του Αμερικανού σέντερ φάνηκε πως κόλλησε στο παρκέ και από εκείνο το σημείο και μετά δεν πάτησε ξανά μέσα από τις τέσσερις γραμμές του.

Ο Χάγκινς υποβλήθηκε το πρωί της Κυριακής σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγιού συνδέσμου και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του Άρη, υπάρχουν απειροελάχιστες πιθανότητες να παίξει στο υπόλοιπο των playoffs! Ουσιαστικά οι φετινές του αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης έχουν ολοκληρωθεί.

Πλέον ο Χάγκινς θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες συντηρητική αγωγή και δεν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Το μόνο θετικό από τον τραυματισμό του στο Ζηρίνειο. Πλέον αυτό σημαίνει ότι ο Δημήτρης Πρίφτης θα χρειαστεί να προσαρμόσει το σύνολό του στη λογική που αγωνίστηκε στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς του Α΄ γύρου των playoffs κόντρα στην Κηφισιά αλλά και στα δύο πεντάλεπτα των παρατάσεων που ακολούθησαν μέχρι να φθάσει στη νίκη.

Δηλαδή με περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους Βασίλη Σίμτσακ και Τζαμέλ Κοέν στη θέση του σέντερ, με τον Κοέν να έδειξε στο Ζηρίνειο ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και συνάμα στην περίπτωση αυτή το σχήμα του Άρη θα είναι ακόμη πιο ευέλικτο. Την ίδια ώρα όμως ο Δημήτρης Πρίφτης θα περιμένει ακόμη περισσότερα από τον Σλάβεν Τσούπκοβιτς. Ουσιαστικά είναι η σειρά του Σέρβου φόργουορντ να δικαιώσει τον Έλληνα τεχνικό για την εμπιστοσύνη που του έδειξε στο πρόσωπό του σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ