ΑΡΗΣ

Δύο εβδομάδες εκτός ο Μαρμπλ

Δύο εβδομάδες εκτός ο Μαρμπλ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τραυματισμός του Ντέβιν Μαρμπλ στον αστράγαλο δεν είναι πολύ σοβαρός, αλλά θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Χάνει τα φιλικά με Απόλλωνα Πατρών, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ολυμπιακό ο 23χρονος φόργουορντ.

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο Ντέβιν Μαρμπλ, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Δευτέρας (5/9) στη Nick Galis Hall, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να μην φέρνουν θετικά μηνύματα. Κι αυτό γιατί έδειξαν πως έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα, που θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες δύο εβδομάδες, όπερ και σημαίνει πως θα απουσιάσει από τα φιλικά παιχνίδια με Απόλλωνα Πατρών (9/9), ΤΣΣΚΑ Μόσχας (11/9) και Ολυμπιακό (15/9).

Ο 23χρονος φόργουορντ ξεκίνησε άμεσα θεραπείες προκειμένου να είναι το συντομότερο δυνατό έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη. Σε πρώτη φάση στόχος είναι να είναι έτοιμος εντός των επόμενων δεκαπέντε (15) ημερών, με σκοπό να αγωνιστεί στο φιλικό κόντρα στη τουρκική Γκαζιάντεπ (στις 17/9) και σε αυτό με την επίσης τουρκική Μπεσίκτας (στις 24/9), πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων των "κίτρινων".

Κάλεσμα της ΚΑΕ στον κόσμο

Τη φετινή ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να χειροκροτήσουν από κοντά οι φίλαθλοι του Άρη που θα βρεθούν αύριο Τετάρτη (7/9) στις 19:00 στη Nick Galis Hall.

Αναλυτικά και όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ:

"Σας υπενθυμίζουμε ότι την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 οι πύλες του «Nick Galis Hall» θα ανοίξουν για τους φιλάθλους μας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το τελευταίο μισάωρο της προπόνησης.

Σας περιμένουμε κοντά μας για να ξεκινήσουμε τη νέα σεζόν, όπως ακριβώς ολοκληρώσαμε την προηγούμενη: ΜΑΖΙ!".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ