ΑΡΗΣ

Δοκιμάζει ο Χαρίσης

Δοκιμάζει ο Χαρίσης

Ο Δημήτρης Πρίφτης περιμένει να δει την ετοιμότητα του Κώστα Χαρίση στην απογευματινή προπόνηση του Άρη στη "Nick Galis Hall" στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το μεθαυριανό(29/3) ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Κώστας Χαρίσης αναμένεται να μπει στην απογευματινή προπόνηση του Άρη στη "Nick Galis Hall" στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το μεθαυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Μία εξέλιξη που περιμένει ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Πρίφτης για να δει σε ποιο βαθμό μπορεί να υπολογίζει στον έμπειρο σέντερ.Ο Χαρίσης την περασμένη Πέμπτη(19/3) είχε κληρονομήσει ένα βαρύ διάστρεμμα στον αριστερό του αστράγαλο που είδε να ξεπερνιέται σε σημαντικό βαθμό στην διάρκεια της εβδομάδας που ακολούθησε με ειδική θεραπεία.

Ο έμπειρος σέντερ του Άρη εκτός της παρουσίας του στην σημερινή προπόνηση αναμένεται να ακολουθήσει την αποστολή αύριο στην Αθήνα για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.Κάτι ανάλογο ισχύει και με τους Μοχάμεντ Πάσαλιτς και Λαμάρκους Ριντ τους οποίους ο Πρίφτης είδε με ικανοποίηση να συμμετέχουν στο χθεσινό φιλικό με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων.

Οι δύο περιφερειακοί δεν είχαν προπονηθεί καθόλου μέχρι εκείνο το σημείο από το ξεκίνημα της εβδομάδας όμως παρόλα αυτά πήρανε λεπτά συμμετοχής δείχνοντας ότι ξεπέρασαν εν πολλοίς τους τραυματισμούς τους και θα αγωνιστούν κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ