ΑΡΗΣ

Διορία σε Κόμματο

Διορία σε Κόμματο
Αλεξανδρής INTIME SPORTS

Μέχρι το πέρας της ημέρας (30/08) πρόκειται ο τεχνικός του Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής, να περιμένει την απάντηση του Νέστορα Κόμματου.

Την διορία που έχει δοθεί στον 34χρονο έμπειρο φόργουορντ έκανε γνωστή ο «τίγρης» στις δηλώσεις του χθες το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα έκανε γνωστό για πρώτη φορά από τα δικά του χείλη πως απομένουνε λεπτομέρειες ώστε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος να αποτελέσει μετά το Μαρούσι πέρσι τον άμεσο συνεργάτη του και φέτος στον Άρη.

«Του έδωσα περιθώριο να το σκεφτεί άλλη μία μέρα, γιατί έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες. Του είπα ότι δεν μπορώ να περιμένω και να επιλέξει», δήλωσε για τον Κόμματο ο Αλεξανδρής που αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζαρη.


«Περιμένουμε να δούμε που θα καταλήξει και αν ο μάνατζερ του όπως μας έχει υποσχεθεί θα τον φέρει εδώ, μιας και αυτή είναι η επιθυμία του ίδιου του παιδιού», με τον τεχνικό του Άρη να κάνει ξεκάθαρο πως αν κλείσουνε οι δύο αυτές περιπτώσεις θα απομένει στην συνέχεια μόνο η απόκτηση του βασικού σέντερ.


Κι όσο για τον ίδιο και την παρουσία του στην έναρξη της προετοιμασίας του Άρη και πάλι μετά από οχτώ χρόνια όταν είχε βρεθεί στο κέντρου του Αλεξανδρείου το καλοκαίρι του 2003 δεν έκρυψε ότι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και αισιόδοξος για τη νέα χρονιά που ξεκινάει».


Ο «τίγρης» παραδέχθηκε ακόμη πως: «Οι συνθήκες πολύ πιο δύσκολες από κάθε άλλη φορά, σε σχέση και με το μέγεθος της ομάδας του Άρη, και αυτό κυρίως γιατί βρισκόμαστε σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης για όλη την κοινωνία που σαφώς έχει αντίκτυπο και στα αθλητικά σωματεία».


Εξέφρασε το πιστεύω του στις επιλογές του παρά τον πολύ μικρό προϋπολογισμό που όπως σημείωσε είχε να διαχειριστεί για τις κινήσεις που είχε να κάνει και υπογράμμισε με σιγουριά ότι: «Πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή πορεία, όπως το θέλει ο κόσμος του Άρη και γιατί όχι να έχουμε και επιτυχίες».


Για τους στόχους του στην νέα χρονιά με τον Άρη ο Αλεξανδρής είπε πως είναι: «Πάντα βάζω πιο υψηλούς στόχους από αυτούς που μπορεί να διεκδικήσει η ομάδα και αυτό για να υπάρχει έξτρα κίνητρο από τους παίκτες να γίνουν και καλύτεροι και γιατί όχι να αφήσουν και εποχή», θέλοντας να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των φιλάθλων της ομάδας.


Κι όσο για το μήνυμα που θέλησε να στείλει στους φιλάθλους του Άρη για τους οποίους δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση που έχουνε δείξει στα εισιτήρια διαρκείας σημείωσε: « Δεν μου αρέσει να ζητάω χάρες. Θα καταφέρουμε όμως με την ομάδα να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Αν παρουσιάσουμε το πρόσωπο που θέλει να δει ο κόσμος μέσα στο γήπεδο, σας το λέω από τώρα, θα γίνει μια άλλη επανάσταση εδώ πέρα».


Τέλος ο Αλεξανδρής έστειλε και το δικό του μήνυμα στους παίκτες του για το τι περιμένει από αυτούς λέγοντας: «Όποιος δεν μπει μέσα στο γήπεδο σαν ινδιάνος δεν έχει θέση σε αυτή την ομάδα».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ