ΑΡΗΣ

Δίνει μάχη για τον Χολμς

Δίνει μάχη για τον Χολμς

Το όνομα του Τζόναθαν Χολμς βρίσκεται ψηλά στην λίστα του Δημήτρη Πρίφτη για την θέση του πάουερ φόργουορντ του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δείχνει να έχει ξεχωρίσει τον Τζόναθαν Χολμς για την θέση του πάουερ φόργουορντ του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο τεχνικός του Άρη μπορεί να είχε στα υπόψη του τους Άαρον Τόμας και Σεθ Τατλ, αλλά αμφότεροι συμφώνησαν με άλλες ομάδες και πλέον στράφηκε στον απόφοιτο του Τέξας.

Στην περίπτωση του 23χρονου με ύψος 2μ.06, βασικοί αντίπαλοι του Άρη είναι ομάδες του ΝΒΑ που τον εξετάζουν όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ, παρά το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να γίνει ντραφτ.

Ο Χολμς, ως απόφοιτος του Τέξας, είναι κατά μέσο όρο 10.3 πόντους, 6.1 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ αγωνιζόμενος για 26 λεπτά σε κάθε παιχνίδι. Επίσης προ ημερών συμμετείχε με τους Μπόστον Σέλτικς στο Summer League του Λας Βέγκας έχοντας 10 πόντους και 5 ριμπάουντ μέσο όρο σε 8 αγώνες.

Δημοσιεύματα από την Αμερική αναφέρουν ότι ο Χολμς βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδες του ΝΒΑ μεταξύ των οποίων είναι οι Κινγκς, Πίστονς και Μάτζικ για να πάρει πρόσκληση για το τρέινιγκ καμπ του φθινοπώρου, έχοντας άλλη μια ευκαιρία για ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Πλέον απομένει να φανεί αν και κατά πόσο ο Άρης θα μπορέσει να αποσπάσει την υπογραφή του Χολμς πριν φθάσει σε εκείνο το σημείο. Στοιχείο που φαντάζει και ο μεγάλος του αντίπαλος την στιγμή αυτή στο να τον εντάξει στο ρόστερ του.

Κατά τα άλλα ο Άρης δείχνει να βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στο να αποκτήσει το δίδυμο Ντομινίκ Γουότερς και Τζερέλ Μακ Νιλ και να ενισχύσει την περιφέρειά του. Με τους δύο Αμερικανούς είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Πρίφτης όπου τους εξήγησε τους ρόλους τους.

Την στιγμή αυτή στις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης υπάρχει αισιοδοξία ότι Γουότερς και Μακ Νιλ θα αποδεχθούν τις προτάσεις που τους έχουνε γίνει και θα υπογράψουν τα συμβόλαιά τους.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ