ΑΡΗΣ

Διαμαντίδης: "Χαρά για τη συμμετοχή"

Διαμαντίδης: "Χαρά για τη συμμετοχή"

Η αντίστροφη μέτρηση για το "Nick Galis Cup" έχει ξεκινήσει και ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε για τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο διεθνές τουρνουά που διοργανώνει ο Άρης προς τιμήν του Νίκου Γκάλη

Ο Παναθηναϊκός θα είναι μία από τις ομάδες που θα τιμήσουν τον Νίκο Γκάλη, με τη συμμετοχή τους στο 1ο διεθνές τουρνουά "Nick Galis Cup", το οποίο διοργανώνει ο Άρης το διήμερο 20-21/9 στο "Nick Galis Hall". O αρχηγός των νταμπλούχων Ελλάδας, Δημήτρης Διαμαντίδης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη έδειξε ανυπόμονος για το μεγάλο ραντεβού της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά ο 34χρονος γκαρντ μιλώντας στο arisbc.gr για τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο τουρνουά τόνισε: " Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα λάβουμε μέρος στο τουρνουά που διεξάγεται προς τιμήν του Νίκου Γκάλη. Όλοι φυσικά γνωρίζουμε τι σημαίνει ο Νίκος Γκάλης για τον ελληνικό αθλητισμό και όχι μόνο για το ελληνικό μπάσκετ, οπότε δεν μπορούμε παρά να αισθανόμαστε χαρά για τη συμμετοχή μας", επισήμανε ο Διαμαντίδης.

Το "παρών" στο "Nick Galis Cup" θα δώσουν πολύ δυνατές ομάδες κι αυτό σύμφωνα με τον Διαμαντίδη θα είναι καλό για τον Παναθηναϊκό. " Το επίπεδο των ομάδων είναι υψηλό κι αυτό σημαίνει ότι θα λάβουμε σημαντική βοήθεια στη συνέχεια της προετοιμασίας μας", τόνισε.

Κλείνοντας, ο 34χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού ευχήθηκε " ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο να απολαύσει όμορφο μπάσκετ από τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ