ΑΡΗΣ

Δεν πέταξε για Βέλγιο λόγω του επεισοδίου ο Πέτγουεϊ

BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης δοκιμάζεται στο Βέλγιο με αντίπαλο την Οστάνδη (05/12, 21:30), με τον Μπρέντ Πέτγουεϊ να μένει εκτός αποστολής, λόγω των όσων έγιναν στο ματς με τον Προμηθέα.

Εφιαλτικό ήταν το απόγευμα του Σαββάτου για τον Άρη. Εκτός από την τραγική εμφάνιση και την ήττα με 40-70 από τον Προμηθέα στην Πάτρα, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ είχε επεισόδιο με τον κόσμο της ομάδας και η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη! Έτσι, αποφασίστηκε ο Αμερικανός φόργουορντ να μην ακολουθήσει την αποστολή για το Βέλγιο.

Ο Άρης αντιμετωπίζει την Οστάνδη για το Basketball Champions League (05/12, 21:30, Novasports 1) και θα παραταχθεί με μείον δύο ξένους, καθώς αποχώρησε ο Βον -δίχως να αποκτηθεί ακόμα αντικαταστάτης- ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, όπως ήδη αναφέραμε. Αντίθετα, ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι έτοιμος για την επανεμφάνιση του με τη φανέλα του Άρη.

Αναλυτικά, η ΚΑΕ ενημέρωσε πως:

Χωρίς τον Brent Petway αναχωρεί σε λίγη ώρα ο ΑΡΗΣ για το Βέλγιο, όπου αύριο (05/12, 21:30, Novasports1) αντιμετωπίζει τη B.C. Oostende, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Basketball Champions League. Ο Αμερικανός παίκτης αποφασίστηκε να παραμείνει στην Ελλάδα μετά το επεισόδιο στον αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας.

Η ομάδα μας θα "πετάξει" για τις Βρυξέλλες κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Οστάνδη. Το βράδυ θα προπονηθεί στο γήπεδο "Versluys Dome", που θα φιλοξενήσει την αυριανή (05/12) αναμέτρηση.

Την αποστολή του ΑΡΗ αποτελούν οι εξής παίκτες: Μποχωρίδης, Φλιώνης, Τσαϊρέλης, Πουλιανίτης, Χρηστίδης, Μούρτος, Αθηναίου, Morant, Βασιλόπουλος, Weaver, Benson, Bell.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ