ΑΡΗΣ

Αυξάνονται οι πιθανότητες για Πελεκάνο

Αυξάνονται οι πιθανότητες για Πελεκάνο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μιχάλης Πελεκάνος ακολούθησε μέρος της σημερινής (9/3) προπόνησης του Άρη, με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι πιθανότητες παρουσίας του στον αγώνα του Σαββάτου (12/3, 16:15) με την Κηφισιά.

Ένα ευχάριστο νέο είχε ο Άρης κατά την προπόνηση της Τετάρτης (9/3), αφού ο Μιχάλης Πελεκάνος ακολούθησε μέρος αυτής. Ο έμπειρος φόργουορντ πάτησε παρκέ, δείχνοντας να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και πλέον οι πιθανότητες παρουσίας του στον αγώνα του Σαββάτου (12/3, 16:15) με την Κηφισιά για την 22η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, αυξάνονται.

Κάτι που εφόσον γίνει, θα προσθέσει μία ακόμη λύση στον Δημήτρη Πρίφτη, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της regular season. Από την άλλη, ο Νίκος Δίπλαρος παραμένει στα "πιτς" λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, συνεχίζοντας τη θεραπεία.

Εξάλλου, το πρωί της Τετάρτης (9/3) αντιπροσωπεία των παικτών, αποτελούμενη από τους Δημήτρη Πρίφτη, τους παίκτες Βασίλη Σίμτσακ, Βασίλη Ξανθόπουλο, Τζέρελ ΜακΝιλ, Θοδωρή Ζάρα, Τζέικ Κοέν και Σλάβεν Τσούπκοβιτς, τον Team Manager, Βασίλη Βουρτζούμη, την γραμματέα, Έλσα Παπαδοπούλου και τον φροντιστή, Γιάννη Νικητάκη επισκέφθηκε -κατόπιν σχετικής συνεννόησης και με τον Δήμο - το 5ο ειδικό σχολείο Ευκαρπίας.

Όπως αναφέρεται στην ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης " ο κόουτς και οι παίκτες της ομάδας μας έπαιξαν με τα παιδιά και στην συνέχεια τους μοίρασαν μπλουζάκια και μπάλες. Επίσης παρέδωσαν στην διευθύντρια του σχολείου, κα. Ελεονόρα Βεργιώτη, μια φανέλα του Άρη με τις υπογραφές όλων των παικτών. Και οι μικροί τους φίλοι, ωστόσο, τους είχαν ετοιμάσει ξεχωριστά δώρα! Χόρεψαν για εκείνους ένα παραδοσιακό τραγούδι και παρέδωσαν στον Δημήτρη Πρίφτη μια πολύ όμορφη ζωγραφιά".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ