ΑΡΗΣ

Αβέβαιο το μέλλον του Πελεκάνου

Αβέβαιο το μέλλον του Πελεκάνου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μιχάλης Πελεκάνος δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, αλλά το μέλλον του δεν βρίσκεται στον Άρη. Τι συμβαίνει με τους ξένους και ποιοι θα συνεχίσουν στους "κίτρινους" την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Από τη στιγμή που οριστικοποιήθηκε η παραμονή του Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο του Άρη, ξεκίνησε με γοργούς ρυθμούς ο μεταγραφικός σχεδιασμός εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο Οκάρο Ουάιτ δεν πρόκειται να συνεχίσει στους "κίτρινους", όπως άλλωστε είχε καταστεί σαφές από την πρώτη στιγμή -δεδομένου του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον παίκτη- την ώρα που οι Ντόμινικ Ουότερς και Τζέρελ ΜακΝιλ παραμένουν... αμφίβολοι.

Κι αυτό γιατί στην πρώτη επαφή που έχει γίνει με την πλευρά των παικτών παρατηρήθηκε μεγάλη διαφορά στο οικονομικό, σε σημείο που μοιάζει δύσκολο να "γεφυρωθεί", εκτός κι αν ο Νίκος Λάσκαρης επιχειρήσει μία μικρή υπέρβαση στο μπάτζετ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Το μεγαλύτερο ερωτηματικό βέβαια αφορά στον Μιχάλη Πελεκάνο. Ο 35χρονος φόργουορντ δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο (σ.σ.: πέρσι υπέγραψε διετή επέκταση), αλλά δεν βρίσκεται στα πλάνα του Δημήτρη Πρίφτη. Ο έμπειρος τεχνικός τού έχει διαμηνύσει πως δεν τον υπολογίζει, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πει άμεσα "αντίο". Τουλάχιστον όχι μέχρι να βρεθεί τρόπος να "σπάσει" το συμβόλαιό του, ή να λάβει κάποιο ποσό ως αποζημίωση, αναζητώντας εν συνεχεία τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σε ο,τι αφορά τις παραμονές, ο Βασίλης Σίμτσακ αναμένεται να υπογράψει μονοετή επέκταση της συνεργασίας του με τους "κίτρινους", ενώ ο Βασίλης Ξανθόπουλος και ο Θοδωρής Ζάρας θα συνεχίσουν στον Άρη για έναν ακόμη χρόνο. Από την άλλη, ένας εκ των δύο "μικρών" της ομάδας (Νίκος Δίπλαρος, Δημήτρης Φλιώνης) θα δοθεί δανεικός την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ... ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Οι εξελίξεις στο θέμα του Μιχάλη Πελεκάνου θα καθορίσουν εν πολλοίς τα επόμενα βήματα του Άρη για τον Θανάση Αντετοκούνμπο. Όπως έχει γράψει το Sport24.gr, ο 24χρονος φόργουορντ απασχολεί έντονα τον Νίκο Λάσκαρη, ο οποίος φιλοδοξεί να τον φέρει στο Nick Galis Hall. Η δική του περίπτωση βέβαια είναι περίπλοκη και δύσκολη γιατί στο μυαλό του δεν έχει σταματήσει να βρίσκεται το ΝΒΑ, στο οποίο παλεύει εδώ και μία διετία να βρει θέση και να "στεριώσει".

ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Ο ΚΑΒΒΑΔΑΣ

Η ενίσχυση της φροντ λάιν αποτελεί ένα από τα ζητούμενα για τον Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος έχει ξεχωρίσει τον Βασίλη Καββαδά. Ο 25χρονος σέντερ αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, κάτι που ανοίγει τον δρόμο της άφιξής του στη Θεσσαλονίκη. Κι εδώ βέβαια οι "κίτρινοι" δεν παίζουν μόνοι τους, αφού ενδιαφέρον για τον παίκτη έχουν εκδηλώσει ο ΠΑΟΚ και κάποιες ομάδες από το εξωτερικό.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ