ΑΡΗΣ

Ατομικό ο Τσαϊρέλης, κάνει ντεμπούτο ο Γιάνκοβιτς

Ατομικό ο Τσαϊρέλης, κάνει ντεμπούτο ο Γιάνκοβιτς

Ο Αρης συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι της Δευτέρας (7/11, 19:00) στη Nick Galis Hall με τον Ολυμπιακό με αμφίβολο τον Μιχάλη Τσαϊρέλη. Κάνει ντεμπούτο ο Γιάνκοβιτς.

Το ερωτηματικό για τον Δημήτρη Πρίφτη ενόψει του ντέρμπι της Δευτέρας (7/11, 19:00) με τον Ολυμπιακό στη Nick Galis Hall συνεχίζει να ακούσει στο όνομα του Μιχάλη Τσαϊρέλη. Ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ είχε τραυματιστεί ανήμερα του τελευταίου ευρωπαϊκού παιχνιδιού του Άρη με την ισραηλινή Ναχαρίγια εκτός έδρας.

Ο Τσαϊρέλης ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό σπασμό στη μέση και το Σάββατο (5/11) και συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα. Για αυτό και η συμμετοχή παραμένει αμφίβολη. Σίγουρη εν τω μεταξύ θεωρείται η απουσία του δυναμικού σέντερ Βασίλη Καββαδά που παραμένει τραυματίας από το εντός έδρας ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων με τους φιλάθλους της ομάδας να θέλουν να κάνουν πράξη το δεύτερο sold out μετά από αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο ντεμπούτο του Βλάντο Γιάνκοβιτς με την "κιτρινόμαυρη" φανέλα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ