ΑΡΗΣ

Αρθροσκόπηση ο Τσούπκοβιτς και φουλ για τον διάδοχο στον Άρη

Αρθροσκόπηση ο Τσούπκοβιτς και φουλ για τον διάδοχο στον Άρη
Τσούπκοβιτς INTIME SPORTS

Με μοναδικό απόντα τον Σλάβεν Τσούπκοβιτς συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της Τρίτης (15/12, 19:00) με την Μπάνβιτ στο Nick Galis Hall στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Eurocup.

Ο Άρης συνέχισε το απόγευμα την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τρίτης (15/12, 19:00) με την Μπάνβιτ στο Nick Galis Hall στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Eurocup με μοναδικό απόντα τον Σλάβεν Τσούπκοβιτς.

Ο Σέρβος φόργουρντ θα υποβληθεί αύριο Κυριακή (13/12) σε αρθροσκόπηση, προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό που αποκόμισε στο δεξί γόνατο στο τελευταίο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης (9/12) με την Στεάουα στο Βουκουρέστι. Αντίθετα, οιΒασίλης Ξανθόπουλος (στομαχικές διαταραχές) και Βασίλης Σίμτσακ (ενοχλήσεις στο πέλμα), ξεπέρασαν τα προβλήματά τους, γυμνάστηκαν κανονικά και τέθηκαν στην διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη.

Δεδομένης της αρθροσκόπησης που θα υποβληθεί αύριο ο Τσούπκοβιτς θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 βδομάδες. Διάστημα στο οποίο θεωρείται πως θα έχει ξεπεράσει πλήρως την κάκωση που είχε υποστεί στο δεξί του γόνατο. Διάστημα ωστόσο όπου ο Πρίφτης λογικά θα κινηθεί πλέον ξεκάθαρα για να καλύψει το κενό του και μάλιστα σύντομα. Τόσο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και του Eurocup όσο και για το νοκ άουτ ημιτελικό του Κυπέλλου (27/12) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Λάσκαρης, με τις δηλώσεις του μετά το διπλό στο Βουκουρέστι επί της Στεάουα στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο της ενίσχυσης του ρόστερ και να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστικό. Πλέον με δεδομένη την απουσία του Τσούπκοβιτς για 3-4 εβδομάδες ο Πρίφτης ξεσκονίζει την αγορά για την καλύτερη δυνατή έτοιμη λύση με τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί.

Ο Έλληνας τεχνικός του Άρη θέλει ο διάδοχος του Σέρβου φόργουορντ να μπορέσει άμεσα να προσφέρει. Στη λογική αυτή ο Τζέραλντ Λι παραμένει στην κορυφή της λίστας. Ο διεθνής Φιλανδός φόργουορντ μπορεί στη τελευταία του εμφάνιση... να μην φόρεσε τα καλά του, την περασμένη Τετάρτη στη νίκη του Άρη επί της Στεάουα στο Βουκουρέστι, ωστόσο δεν πτόησε τον Πρίφτη. Κι αυτό γιατί τον γνωρίζει πολύ καλά από τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας με την Φιλανδία στο τελευταίο Ευρωμπάσκετ και διαθέτει τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί. Συνάμα είναι προσιτός οικονομικά ώστε να μην διαταραχθεί η οικονομική ισορροπία με μία υπέρβαση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ