ΑΡΗΣ

Άρης και Europcar συνεχίζουν μαζί

Άρης και Europcar συνεχίζουν μαζί

Ο Άρης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την εταιρεία μετακίνηση Europcar, τον απόλυτο ηγέτη στην ενοικίαση αυτοκινήτων στην Θεσσαλονίκη και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Μετά τον χορηγό περίθαλψης, η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε την συνέχιση της συνεργασία της (για ακόμη τρία χρόνια) με την χορηγό εταιρία μετακίνησης, Europcar.

Η ανακοίνωση τηςEuropcar:

"ΗEuropcarμε πρόεδρο τον κο Κωνσταντίνο Βαρδάκη παίρνει στις πλάτες της, τον ιστορικό μας ΑΡΗ σε δύσκολους οικονομικά καιρούς για τη χώρα, όπως στις πλάτες τους τον έπαιρναν στα κρίσιμα ο Γκάλης και ο Γιαννάκης.

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή μας να στηρίζουμε την ΑΡΗΣ ΚΑΕ. Πρόκειται για μία ιστορική ομάδα, που καθήλωνε τους Έλληνες φιλάθλους και η οποία μας έχει κάνει αλλά και αναμφισβήτητα θα συνεχίσει να μας κάνει περήφανους εντός και εκτός συνόρων.

ΗEuropcarκαι η ΑΡΗΣ ΚΑΕ μοιράζονται κοινές αξίες και αρχές όπως το πάθος για την διάκριση και την κορυφή, η ομαδικότητα και η σταθερότητα.

Η ζωή είναι πιο όμορφη όταν τη ζεις μαζί με τους δικούς σου ανθρώπους, όταν τη ζούμε μαζ με τον Άρη μας. Ο ΑΡΗΣ έχει τους πιο εντυπωσιακούς φιλάθλους. Σε κάθε παιχνίδι του ΑΡΗ στοNickGalisHall, οι οπαδοί του δημιουργούν μία καταπληκτική, μία αξέχαστη , μοναδική ατμόσφαιρα που τη χαζεύουν ακόμα και οι αντίπαλοι.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, τα στελέχη της ΑΡΗΣ ΚΑΕ θα κινούνται στο δρόμο με άνεση και ασφάλεια και θα ζουν καλύτερα.

ΗEuropcarGreece, μέλος του Ομίλου των Εταιριών Βαρδάκης, είναι ο απόλυτος ηγέτης στην ενοικίαση αυτοκινήτων τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα συμβάλλοντας στην τόνωση και την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας. ΗEuropcarαποτελεί τη νούμερο ΕΝΑ επιλογή στην Ευρώπη για την ενοικίαση αυτοκινήτων με παρουσία σε 140 χώρες παρέχοντας στους πελάτης της υψηλή ποιότητα υπηρεσιών σε πολύ καλές τιμές.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΆΡΗΣ, κ. Νίκος Λάσκαρης με την δυναμική του παρουσία έδωσε στον ΑΡΗ «επιχειρηματικό οξυγόνο». Έχει ξεκινήσει μία φιλόδοξη προσπάθεια να φέρει στην ομάδα σταθερότητα και να την οδηγήσει πάλι βήμα - βήμα εκεί που της ανήκει, στην κορυφή. Ο Πρόεδρός μας κο Κωνσταντίνος Βαρδάκης αλλά και όλοι εμείς στηνEuropcarθέλουμε να είμαστε το όχημα που θα φέρει τον ΑΡΗ με γεμάτο το ρεζερβουάρ και ασφάλεια στις λεωφόρους των επιτυχιών.

Ελπίζουμε ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια και οι στόχοι της ΚΑΕ ΑΡΗΣ να συμβαδίζουν με τους δικούς μας. Πρώτοι παντού και πάντα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ