ΑΡΗΣ

Αποχώρησε ο Πελεκάνος

Αποχώρησε ο Πελεκάνος
INTIME SPORTS

Με ενοχλήσεις στον ώμο αποχώρησε από την απογευματινή προπόνηση του Άρη ο Μιχάλης Πελεκάνος, αλλά θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το Αντέπ.

Ο Μιχάλης Πελεκάνος αποχώρησε με ενοχλήσεις στον ώμο του από την απογευματινή προπόνηση του Άρη, αλλά θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το Αντέπ.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν αντιμετώπισε άλλα αγωνιστικά προβλήματα και πλέον θα συνεχίσει την προετοιμασία της ομάδας του αύριο στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα η αποστολή του Άρη αύριο το πρωί, της Τετάρτης (30/9), θα αναχωρήσει για το Αντέπ, όπου μεθαύριο Πέμπτη (1/10) θα αντιμετωπίσει στις 17:00 την τοπική ομάδα.

Την Γκαζιαντέπ στο τελευταίο φιλικό πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Τον νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος της επόμενης Τετάρτης με την ΑΕΚ στο Nick Galis Hall.

Στην αποστολή του Άρη θα συμπεριληφθεί κανονικά και ο Πελεκάνος παρά τις σημερινές ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στον ώμο του. Ένα φιλικό ωστόσο που θα πρέπει να σημειωθεί πως μετά από συνεννόηση των δύο ομάδων αποφασίστηκε να είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Μία επιθυμία που ήταν κυρίως του τεχνικού του Άρη. Να αποφευχθεί τυχόν τηλεοπτική μετάδοση που θα επέτρεπε στους ιθύνοντες της Τραμπζονσπόρ, πρώτης αντιπάλου στους ομίλους στο Eurocup να έχει εικόνα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ