ΑΡΗΣ

Απορρίφθηκε η ένσταση

Απορρίφθηκε η ένσταση
INTIME SPORTS

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε την ένσταση της ΚΑΕ Άρης για συνέχιση του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr θα χάσει με 20-0, θα μηδενιστεί αλλά δεν θα της αφαιρεθούνε δύο βαθμοί.

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε την ένσταση της ΚΑΕ Άρης για συνέχιση του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής στη Nick Galis Hall.

Μία απόφαση που ήρθε πέντε μέρες μετά την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ για τα όσα είχαν αναφέρει οι τρεις διαιτητές στο φύλλο αγώνα για τρεις αγωνιστικές και πρόστιμο 17.300 ευρώ.

«Απορρίπτεται η από 18-10-2014 ένσταση της ΑΡΗΣ ΚΑΕ για την οριστική διακοπή του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ, που διεξήχθη στις 18-10-2014, ως κατ’ ουσίαν αβάσιμη», ανέφερε η ανακοίνωση του Αθλητικού Δικαστή στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ μετά την απόρριψη της ένστασης της ΚΑΕ Άρης θα ισοδυναμεί με ήττα του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ με 20-0, κατ΄ επέκταση μηδενισμό της χωρίς όμως να της αφαιρεθούνε δύο βαθμοί.

Πλέον αυτό που απομένει να φανεί είναι ποια θα είναι η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή που θα ανακοινωθεί και επίσημα. Αν όχι μέσα στις επόμενες ώρες σίγουρα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Κι όσο για την θέση της ΚΑΕ Άρης; Θα προσφύγει εκ νέου στο ΑΣΕΑΔ ενώ όσον αφορά την έκβαση του παιχνιδιού και του αν θα υπάρξει ή όχι μηδενισμός τηρείται στάση αναμονής και παράλληλα αισιοδοξίας πως θα αποφευχθεί. Όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζεται: «Στο φύλλο αγώνα δεν αναφέρεται το παραμικρό».

Υπενθυμίζεται πως η εκδίκαση της προσφυγής της ΚΑΕ Άρης στο ΑΣΕΑΔ για την τιμωρία της ομάδας με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 17.300 ευρώ θα πραγματοποιηθεί την μεθεπόμενη Πέμπτη 6 Νοεμβρίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ