ΑΡΗΣ

Από το νοσοκομείο στην Πάνορμο ο Πρίφτης

Από το νοσοκομείο στην Πάνορμο ο Πρίφτης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ο Δημήτρης Πρίφτης λόγω βαριάς ίωσης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης αλλά παρόλα αυτά πήρε εξιτήριο και ακολούθησε την αποστολή του Άρη στην Πάνορμο για το παιχνίδι του Basketball Champions League με τη Μπάνβιτ.

Με το... αριστερό μπήκε το 2017 για τον Δημήτρη Πρίφτη. Συγκεκριμένα ο τεχνικός του Άρη ανήμερα της Πρωτοχρονιάςλόγω βαριάς ίωσης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης αλλά παρόλα αυτά κατάφερε και πήρε εξιτήριο με αποτέλεσμα να ακολουθήσει την αποστολή του Άρη στην Πάνορμο για το παιχνίδι του Basketball Champions League με τη Μπάνβιτ.

Ο Έλληνας τεχνικός εδώ και μέρες ταλαιπωρείται από ίωση με υψηλό πυρετό και βήχα. Η κατάστασή του επιδεινώθηκε τα τελευταία 24ωρα με αποτέλεσμα χθες Κυριακή (01/01), πρώτη μέρα του 2017, να μπει στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει την ίωση που τον είχε προσβάλει.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπό κανονικές συνθήκες ο Πρίφτης θα έπρεπε να παραμείνει κλινήρης, αλλά ο αγώνας της Τρίτης (03/01) στην Πάνορμο με την Μπάνβιτ δεν μπορούσε να περιμένει και έτσι ακολούθησε την αποστολή στην Τουρκία. Κάτι που σημαίνει ότι θα βρίσκεται κανονικά στην άκρη του πάγκου της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Εκτός του Πρίφτη στην αποστολή του Άρη συμπεριλήφθηκαν οι Μάικλ Τζένκινς (αριστερό χέρι) και Σπύρος Μούρτος (οπίσθιος μηριαίος) παρά το γεγονός ότι δεν είναι 100% έτοιμοι λόγω των προβλημάτων τους. Ωστόσο όλα δείχνουν πως αναμένεται θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. Ο Άρης με νίκη του επί της Μπάνβιτ θα μπειξανά στο κόλπο για μια εκ των δύο πρώτων θέσεων στον Α΄ όμιλο τουBasketball Champions League.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ