ΑΡΗΣ

Απειλεί ο Άουτερμπριτζ

Απειλεί ο Άουτερμπριτζ

Η οφειλή των 4.500 ευρώ της ΚΑΕ Άρης στην πλευρά του Οράιον Άουτερμπριτζ έχει σαν αποτέλεσμα ο πρόεδρός της, Λευτέρης Αρβανίτης, να κινδυνεύει ακόμη και με κατάσχεση περιουσιακών του στοιχείων.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, κινδυνεύει ακόμη και με κατάσχεση περιουσιακών του στοιχείων εξαιτίας της οφειλής των 4.500 ευρώ στην πλευρά του Οράιον Άουτερμπριτζ.

Του Αμερικανού φόργουορντ που το καλοκαίρι είχε έρθει στον Άρη αλλά λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών από την FIBA δεν αγωνίστηκε ποτέ.

Η αιτία του κινδύνου που αντιμετωπίζει ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης έχει να κάνει με το ότι είχε μπει τριτεγγυητής στις δύο συναλλαγματικές που δόθηκαν στον Άουτερμπριτζ και οι οποίες έπρεπε να πληρωθούν Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Η πλευρά του Αμερικανού φόργουορντ έβγαλε διαταγή πληρωμής του ποσού, η οποία επιδόθηκε στην ΚΑΕ Άρης για δεύτερη φορά προχθές Τρίτη και πλέον απομένει να φανεί αν στο διάστημα των προσεχών 15 εργάσιμων ημερών θα υπάρξει επίτευξη διακανονισμού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Τζέρεμι Χαντ δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό του Άρη με τον Πιερικό/Αρχέλαο στο Αλεξάνδρειο αφού δεν είχε ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατό του.

Πλέον απομένει να φανεί αν ο Αμερικανός φόργουορντ θα μπορέσει να αγωνιστεί στο παιχνίδι του Σαββάτου με το Περιστέρι στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Σε αντίθεση με τον Χαντ στην σημερινή προπόνηση του Άρη επανεμφανίστηκε ο Αντώνης Ασημακόπουλος που επίσης δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό με τον Πιερικό/Αρχέλαο για καθαρά προληπτικούς λόγους μετά την εξέταση που είχε υποβληθεί την Τρίτη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ