ΑΡΗΣ

Απαγόρευση μεταγραφών στον Άρη

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÑÇÓ - ÂÉËÅÑÌÐÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / ARIS - VILLEURBANNE (MOTION TEAM)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÑÇÓ - ÂÉËÅÑÌÐÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / ARIS - VILLEURBANNE (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η ΚΑΕ Άρης δεν ήταν συνεπής απέναντι στον Βασίλη Καββαδά και της επιβλήθηκε απαγόρευση μεταγραφών από την FIBA, η οποία παράλληλα δικαίωσε και τον Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς.

Άλλο ένα πρόβλημα καλείται να λύσει η ΚΑΕ Άρης, η οποία λόγω των χρεών της προς τον Βασίλη Καββαδά δεν μπορεί πλέον να προβεί σε μεταγραφικές κινήσεις, ενώ η FIBA έκανε δεκτή και την προσφυγή του Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς.

Η FIBA κοινοποίησε σε όλους τους ενδιαφερόμενους το BAN για την μη εκπλήρωση της απόφασης που είχε λάβει το αρμόδιο οικονομικό δικαστήριο για τις οφειλές προς το πρόσωπο του νυν σέντερ της ΑΕΚ. Η ΚΑΕ Άρης δεν τήρησε την προθεσμία που είχε ως τις 5 Ιανουαρίου, καθώς το χρέος δεν διευθετήθηκε και η Παγκόσμια Ομοσπονδία προχώρησε σε απαγόρευση μεταγραφών για τον Άρη, ο οποίος πλέον μπορεί να πάρει μόνο παίκτες που το letter of clearence τους βρίσκεται στην Ελλάδα.

Επίσης, η FIBA δικαίωσε και τον Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς, ο οποίος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στον Άρη, αλλά η "κίτρινη" ΚΑΕ δεν ήταν συνεπής απέναντι του και ο παίκτης κατέθεσε προσφυγή και δικαιώθηκε από τον Παγκόσμια Ομοσπονδία. Η FIBA επιδίκασε στον Σέρβο πάουερ φόργουορντ τ το ποσό των 128.000 δολαρίων και πλέον ο Άρης καλείται να διευθετήσει την οφειλή.

Πλέον το μπλόκο της FIBA βάζει με την πλάτη στον τοίχο τον Αρη, που χρειάζεται ενίσχυση και αν μείνει με το υπάρχον ρόστερ, μπορεί να μπει σε σοβαρές περιπέτειες στο υπόλοιπο της σεζόν.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ