ΑΡΗΣ

Αντίστροφα για Καραποστόλου

Αντίστροφα για Καραποστόλου
INTIME SPORTS

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η απόκτηση του Σωτήρη Καραποστόλου από την ΚΑΕ Άρης.

Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σωτήρη Καραποστόλου στον Άρη μετά από 7 χρόνια οδεύει στην ολοκλήρωσή της.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ακόμη και στην διάρκεια της εβδομάδας δεν αποκλείεται η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης να προχωρήσει στην ανακοίνωση της απόκτησής του.

Το πιο σημαντικό βήμα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών έγινε ουσιαστικά χθες – Σάββατο (04/08) – στην συνάντηση που έγινε στην Χαλκιδική.

Σε αυτήν εκτός του Καραποστόλου συμμετείχε ο τεχνικός του Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής, αλλά και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, με την παρουσία του να ήταν καταλυτική.

Το τετ α τετ του 34χρονου έμπειρου Θεσσαλού γκαρντ με τον «τίγρη» δεν ήταν η πρώτη στην διάρκεια του φλερτ αλλά η δεύτερη αφού κάπως έτσι είχε ξεκινήσει προ μηνός.

Ωστόσο εκτός της δικής του επιμονής όλο αυτό το διάστημα το γεγονός ότι παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης έκανε ξεκάθαρο το θέλω της απόκτησής του.

Ουσιαστικά στην συνάντηση υπήρξε ταύτιση συνεργασίας και αυτό που απομένει είναι αυτή να υλοποιηθεί και στην πράξη στην επαφή που θα έχει η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης με τον εκπρόσωπό του.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Καραποστόλου σαφώς πιο ώριμος από ότι το καλοκαίρι του 2004 είναι ένα βήμα από την επιστροφή του και πάλι στο Αλεξάνδρειο μετά από δύο πολύ καλές χρονιές με την Καβάλα.

Κι όσο για την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και τον Αλεξανδρή με την στάση τους κάνανε ξεκάθαρο το ποιον πραγματικά παίκτη επιθυμούσανε να αποκτηθεί για την θέση του σούτινγκ γκαρντ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ