ΑΡΗΣ

Aντίδραση του κόσμου

Aντίδραση του κόσμου
INTIME SPORTS

Η αύξηση κατά 5 ευρώ στα εισιτήρια της αναμέτρησης Άρης - ΆΕΚ για το Κύπελλο, έφερε την αντίδραση των φιλάθλων της ομάδας από την Θεσσαλονίκη.

Η απόφαση της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης για τις τιμές των εισιτηρίων του νοκ άουτ προημιτελικού του Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ την Τετάρτη στο Nick Galis Hall βρήκε την άμεση αντίδραση από τους φιλάθλους της ομάδας.

Κι αυτό γιατί υπήρξε αύξηση κατά 5 ευρώ σε αντίθεση με την περσινή χρονιά με εξαίρεση τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Οι τιμές τιμές των εισιτηρίων του νοκ άουτ προημιτελικού του Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ την Τετάρτη στο Nick Galis Hall βρήκε όπως αποφάσισε η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης έφερε την άμεση αντίδραση από τους φιλάθλους της ομάδας.

Μία αντίδραση που είχε να κάνει με το γεγονός ότι υπήρξε αύξηση κατά 5 ευρώ σε αντίθεση με την περσινή χρονιά με εξαίρεση τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Και πιο συγκεκριμένα ότι τα εισιτήρια για το πέταλο κοστίζουνε 15 ευρώ από 10 και για τις υπόλοιπες κερκίδες 20 ευρώ από 15.

Μία αντίδραση από τους φιλάθλους του Άρη που έρχεται εν όψει του πρώτου επίσημου εντός έδρας παιχνιδιού της χρονιάς στο Nick Galis Hall και με το οποίο ξεκινάει ουσιαστικά και επίσημα η φετινή χρονιά για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Και μία αντίδραση που εκφράστηκε μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας στο facebook στο σχετικό κείμενο που ανέβασε η ΚΑΕ.

Μέχρι στιγμής δεν υπήρξε κάποια επίσημη αντίδραση από την ΚΑΕ Άρης η διοίκηση της οποίας αναμένει να δει ποια θα είναι η ζήτηση αύριο όταν και έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων. Το ερώτημα που τίθεται ωστόσο είναι αν θα υπάρξει αλλαγή στάσης στο αμέσως επόμενο παιχνίδι που θα ισοδυναμεί με μείωση των τιμών. Παιχνίδι που είναι εκ νέου ντέρμπι. Αυτό της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Basket League της επόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο Nick Galis Hall. Κάτι που δεν θα αργήσει να φανεί καθώς οι τιμές θα γίνουνε γνωστές αν όχι μεθαύριο Τρίτη μέχρι την Τετάρτη.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Άρης εκτός από το ντέρμπι με την ΑΕΚ για τον νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου την Τετάρτη στο Nick Galis Hall και αυτό με τον Παναθηναϊκό για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Basket League υπάρχει άλλο ένα στον τρέχοντα μήνα. Στον Οκτώβρη. Το τοπικό με τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League, ενώ στις 21 του μήνα το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη υποδέχεται την Μπουντούτσνοστ στην 2η αγωνιστική του ομίλου του Eurocup.

Υπενθυμίζεται δε ότι όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ τους φιλάθλους της για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η προσκόμιση του αριθμού ΑΜΚΑ, ενώ στο γήπεδο απαιτείται αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης για τον νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου της Τετάρτης με την ΑΕΚ. «Για την αγορά εισιτηρίου από φιλάθλους που θέλουν να πληρώσουν με μετρητά, είναι απαραίτητη η προσκόμιση του αριθμού ΑΜΚΑ. Επίσης, κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο οι φίλαθλοι πρέπει να έχουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης», ανέφερε σχετικά η ανακοίνωση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι από τον νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου την Τετάρτη με την ΑΕΚ στο Nick Galis Hall ξεκινάει μία σειρά παιχνιδιών για τον Άρη. 22 ή 23 αν η ομάδα του Πρίφτη κερδίσει την ΑΕΚ σε 74 ημέρες. Κάτι που σημαίνει παιχνίδι ανά τρεις ημέρες και ενδιάμεσα ταξίδια έως τα τέλη Δεκεμβρίου. Στα θετικά για τον Έλληνα τεχνικό είναι ότι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα αφού από χθες επέστρεψαν οι Σπύρος Μούρτος και Τζαμέλ Χάγκινς, μετά τις ενοχλήσεις τους από το τελευταίο φιλικό της Πέμπτης με την Γκαζιαντέπ, με το βάρος του να πέφτει και στην ανάλυση της ομάδας του Ντράγκαν Σάκοτα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ