ΑΡΗΣ

Αντεγκμπόγιε: "Μάχη για 40 λεπτά"

Αντεγκμπόγιε: "Μάχη για 40 λεπτά"
INTIME SPORTS

Ο Άρης αντιμετωπίζει την ΑΕΝΚ Δημουλάς στο "Ζηρίνειο" το Σάββατο (28/2, 17:00) για τη 18η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και ο Όγκο Αντεγκμπόγιε με τους συμπαίκτες του περιμένουν μεγάλη μάχη.

Ο Όγκο Αντεγκμπόγιε με τους συμπαίκτες του στον Άρη περιμένουνε μεγάλη μάχη στο μεθαυριανό παιχνίδι με την ΑΕΝΚ Δημουλάς στο "Ζηρίνειο" (28/2, 17:00) για τη 18η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο διεθνής Βρετανός γκαρντ θα παίξει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στην έδρα της περσινής ομάδας του και μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, στο arisbc.gr, αναφέρθηκε στη δοκιμασία που περιμένει το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη.

" Σίγουρα είναι δύσκολο ματς. Κάθε αγώνας στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολος, πρόκειται για μία πολύ ανταγωνιστική λίγκα όπου πίσω από τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους", τονίζει ο 27χρονος άσος, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ του Άρη στο χθεσινό φιλικό με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων, σημειώνοντας 16 πόντους με τέσσερα τρίποντα. " Αυτό το ματς μας βοήθησε να ξαναμπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς, μία εβδομάδα μετά την αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ. Χρειάζονται αυτοί οι αγώνες όταν υπάρχει κενό στο πρωτάθλημα", λέει.

Όσο για τη σημασία της προσεχούς αναμέτρησης για τον Άρη; " Σίγουρα είναι ένα σημαντικό ματς. Οι εκτός έδρας αγώνες έχουν τη δική τους σημασία και κρίνουν πολλά αναφορικά με την τελική κατάληξη. Πρέπει να προσεγγίσουμε σωστά τον αγώνα και να παίξουμε σκληρά, να δώσουμε μάχη για 40 λεπτά, αφού αντιμετωπίζουμε μία καλή ομάδα".

Ο Αντεγκμπόγιε κάτι παραπάνω ξέρει για την ΑΕΝΚ Δημουλάς, αφού πέρυσι πρόσφερε τις υπηρεσίες του σ΄ αυτήν. Είναι το πρώτο παιχνίδι του ως αντίπαλος στο "Ζηρίνειο" και όπως λέει, " σίγουρα θα είναι συναρπαστικό. Είναι ενδιαφέρον να επιστρέφεις ως αντίπαλος στην έδρα μιας ομάδας στην οποία έπαιξες στο, πρόσφατο μάλιστα, παρελθόν. Πέρυσι κάναμε πολύ καλή πορεία με την Κηφισιά, όμως τώρα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να κερδίζει ο Άρης".

Αναφορικά με τις μάχες που έδωσε ως τώρα ο Άρης με την ΑΕΝΚ Δημουλάς, ο Αντεγκμπόγιε επισημαίνει: " Σίγουρα ο αντίπαλος έχει κάνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου, στην έδρα μας. Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και, όπως είπα, μία δύσκολη δοκιμασία. Εμείς το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η νίκη, η οποία θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ