ΑΡΗΣ

Ανταλλάσσει συμβόλαια με Κοέν ο Άρης

Ανταλλάσσει συμβόλαια με Κοέν ο Άρης

Ο Άρης κινείται με προσοχή για την απόκτηση του Οκάρο Γουάιτ θέλοντας να πείσει τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ για να υπογράψει συμβόλαιο για την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Τελειώνει με τον Τζέικ Κοέν.

Ο Οκάρο Γουάιτ αποτελεί την βασική επιλογή για την θέση του πάουερ φόργουορντ του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου για αυτό και η διοίκηση της ΚΑΕ κινείται προσεχτικά για την απόκτησή του. Οι απαραίτητες κινήσεις έχουν γίνει με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόοδος στις συζητήσεις των δύο πλευρών, μετά από την πολύ καλή παρουσία που είχε την χρονιά που ολοκληρώθηκε στην Ιταλία με την Βίρτους Μπολόνια.

Μία χρονιά της οποίας ακολούθησε η συμμετοχή του στο Summer League του Ορλάντο με αποτέλεσμα να θέλει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να εξασφαλίσει ένα συμβόλαιο σε ομάδα του ΝΒΑ. Στον Άρη ωστόσο θεωρούν ότι έχουνε πλέον τον πρώτο λόγο στην Ευρώπη για να αποσπάσουν το "ναι" και την υπογραφή του. Παράλληλα στην ΚΑΕ Άρης βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων με τον Τζέικ Κοέν. Κάτι που σημαίνει ότι πλέον είναι τυπικό το θέμα της απόκτησης του Ισραηλινού φόργουορντ - σέντερ και πρώην της Μακάμπι Τελ Αβίβ καθώς υπάρχει καταρχήν συμφωνία μαζί του.

Ακόμη το φλερτ της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης με τον Τζαμέλ Χάγκινς δείχνει να προχωράει ολοένα και περισσότερο οδεύοντας σε γάμο και να αποτελέσει τον βασικό σέντερ του νέου ρόστερ του Δημήτρη Πρίφτη. Ο πρώην Αμερικανός του Κολοσσού Ρόδου είναι εκρηκτικός, γρήγορος και πιο ευέλικτος και στα συν του ότι γνωρίζει την Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ