ΑΡΗΣ

Ανοίγει το δρόμο ο Αγγέλου

Ανοίγει το δρόμο ο Αγγέλου

Η φημολογία των τελευταίων ημερών εντείνεται τις τελευταίες ώρες αναφορικά με τις συζητήσεις που έχει ο Βαγγέλης Αγγέλου για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Έφες Πίλσεν, ανοίγοντας ουσιαστικά το δρόμο για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Το ενδιαφέρον των Τούρκων με τον "Ντούντα" είναι δεδομένο και κρατεί από το καλοκαίρι, έστω κι αν υπήρχαν δύο σοβαρά εμπόδια: το συμβόλαιο του Μαχμούτι (πρωτίστως) και οι υποχρεώσεις του Ίβκοβιτς με την εθνική Σερβίας.

Οπότε η Εφές το καλοκαίρι συνέχισε τη συνεργασία της με τον Τουρκοσκοπιανό προπονητή, ο οποίος όμως είχε από την αρχή πάνω από το κεφάλι του ένα ρολόι που κυλούσε αντίστροφα. Το αρνητικό κλίμα στο πρόσωπο του Μαχμουτί, δεν αντιστράφηκε μετά την πρόκριση στο Top-16, αφού αυτή συνοδεύτηκε μέσω... Γερμανίας κι ενώ είχε προηγηθεί μια ήττα με διψήφια διαφορά στην Κωνσταντινούπολη από τη Ρεάλ.

Από την Τουρκία προκύπτει ότι η διοίκηση της Εφές σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να σπάσει το συμβόλαιο του Μαχμουτί και να προετοιμάσει το έδαφος για την άφιξη του Ίβκοβιτς. Ο "Ντούντα" σκέφτεται πολύ σοβαρά να παραβεί τον κανόνα του (δεν αναλαμβάνει ομάδες στη μέση της περιόδου), αν και επικρατέστερο σενάριο είναι να αναλάβει προσωρινά ένας "δικός του" άνθρωπος, όπως είναι δηλαδή ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Το σενάριο, το οποίο δημοσιεύτηκε και στο Eurohoops.net, αναφέρει ότι ο Αγγέλου θα ζητήσει να αποχωρήσει από τον πάγκο του Άρη μετά το τέλος του ημιτελικού κυπέλλου απέναντι στον Πανιώνιο και από Δευτέρα θα αναχωρήσει για Κωνσταντινούπολη, αναλαμβάνοντας ως πρώτος προπονητής. Ουσιαστικά θα προετοιμάσει το έδαφος για να πάρει τα ηνία της ομάδας ο Ίβκοβιτς το καλοκαίρι, αν και δεν πρέπει να αποκλειστεί από τώρα το ενδεχόμενο να πάνε από τώρα "πακέτο στην Εφές.

Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν υπάρχει κάποια τέτοια πληροφόρηση από τον Άρη, με τον Λευτέρη Αρβανίτη να τονίζει ότι δεν έχει ενημερωθεί από τον Αγγέλου για την επιθυμία του να αποχωρήσει. Μάλιστα λέγεται ότι ο ημιτελικός κυπέλλου είναι ούτως ή άλλως ένα κομβικό παιχνίδι για το μέλλον του Χαλκιδαίου τεχνικού στον "κιτρινόμαυρο" πάγκο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ