ΑΡΗΣ

Αναχώρησε για το Πράβετς ο Άρης

Αναχώρησε για το Πράβετς ο Άρης

Η ανανεωμένη ομάδα του Άρη αναχώρησε για την Βουλγαρία. Ακολούθησαν την αποστολή οι Αθηναίου, Βασιλόπουλος, Πέτγουεϊ και Μόραντ. Στις 6 Σεπτεμβρίου η επιστροφή στην Θεσσαλονίκη.

Η αποστολή της ομάδας μπάσκετ του Άρη αναχώρησε οδικώς από την Θεσσαλονίκη για το Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου οι "κιτρινόμαυροι" θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Η ομάδα του Άρη κάνει μία νέα αρχή αυτή την σεζόν, έχοντας στην τεχνική της ηγεσία τον Παναγιώτη Γιαννάκη, αλλά και αρκετούς Έλληνες παίκτες, με τους Γιάννη Αθηναίου, Ζήση Σαρικόπουλο και Παναγιώτη Βασιλόπουλο να έχουν προστεθεί στο ρόστερ, συν τους Αμερικανούς Μπρεντ Πέτγουεϊ και Ντιμέτρις Μόραντ.

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ Άρης:

"Οι βάσεις του Άρη της νέας αγωνιστικής σεζόν θα μπουν επί βουλγαρικού εδάφους. Η αποστολή της ομάδας μας αναχώρησε για το Πράβετς όπου θα πραγματοποιήσει μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, δίνοντας και το πρώτο φιλικό παιχνίδι στις κόντρα στη Balkan Botevgrad (3/9).

Την αποστολή που ταξιδεύει στη Βουλγαρία απαρτίζουν οι εξής παίκτες: Σπύρος Μούρτος, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Βασίλης Χρηστίδης, Δημήτρης Φλιώνης, Γιάννης Αθηναίου, Στέλιος Πουλιανίτης, Νίκος Δίπλαρος, Ζήσης Σαρικόπουλος, Brent Petway, Demetris Morant, Henry French, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Κωνσταντίνος-Μάριος Λαζάρου, Γιάννης Σιδηροηλίας και Νίκος Στυλιανού".

Φωτογραφίες από την αναχώρηση:

Αναχώρησε για το Πράβετς ο Άρης

Αναχώρησε για το Πράβετς ο Άρης

Αναχώρησε για το Πράβετς ο Άρης

Αναχώρησε για το Πράβετς ο Άρης

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ