ΑΡΗΣ

Αναχωρεί για το Πράβετς ο Άρης

Αναχωρεί για το Πράβετς ο Άρης

Η ομάδα του Άρη αναχωρεί για την Βουλγαρία. Ανέβασε πυρετό ο Βασιλόπουλος, ενώ έκαναν την πρώτη τους προπόνηση με τους "κιτρινόμαυρους" οι Πέτγουεί και Μόραντ.

Η αποστολή του Άρη αναχωρεί την Τρίτη (29/08) το μεσημέρι για το Πράβετς της Βουλγαρίας όπου θα πραγματοποιήσει μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η ομάδα του Άρη θα προπονηθεί την Τρίτη (29/08) το πρωί στο «Nick Galis Hall» και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για το Πράβετς. Στη Θεσσαλονίκη θα μείνουν λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Στράτος Βουλγαρόπουλος (ισχίο), Διονύσης Τάταρης (γόνατο), Βαγγέλης Δημητρακάς (δικέφαλος) και Βαλάντης Κουρτίδης (ασθενής). Οι τρεις πρώτοι υποβάλλονται σε θεραπεία για να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ανέβασε πυρετό και δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα της Δευτέρας (28/9) που περιελάμβανε δυο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα. Ο Βασίλης Χρηστίδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση στη διάρκεια της πρωινής προπόνησης και προφυλάχθηκε το απόγευμα.

Την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Βουλγαρία απαρτίζουν οι εξής παίκτες: Σπύρος Μούρτος, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Βασίλης Χρηστίδης, Δημήτρης Φλιώνης, Γιάννης Αθηναίου, Στέλιος Πουλιανίτης, Νίκος Δίπλαρος, Ζήσης Σαρικόπουλος, Brent Petway, Demetris Morant, Henry French, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Κωνσταντίνος-Μάριος Λαζάρου και Νίκος Στυλιανού.

"Πρώτη" για Πέτγουεϊ και Μόραντ

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ και ο Ντιμέτρις Μόραντ, προπονήθηκαν την Δευτέρα (28/08) για πρώτη φορά με την ομάδα του Άρη, μετά την άφιξη τους στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο (26/08) το βράδυ. Οι δυο Αμερικανοί θα υποβληθούν στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις μετά την επιστροφή της ομάδας από το Πράβετς.

Νέος φυσιοθεραπευτής στην ομάδα του Άρη

"Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Παναγιώτη Μπουτοβίνο που θα είναι είναι ο νέος φυσιοθεραπευτής της ομάδας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ