ΑΡΗΣ

Αναχωρεί για Πράβετς ο Άρης

Αναχωρεί για Πράβετς ο Άρης

Ο Άρης θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Βουλγαρία την Παρασκευή (26/8) θα αναχωρήσει για το Πράβετς. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μούρτος.

Η ομάδα του Άρη την Πέμπτη (25/8) έκανε διπλές προπονήσεις και την Παρασκευή (26/8) θα αναχωρήσει για το Πράβετς. Οι "κιτρινόμαυροι" θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στην Βουλγαρία για τις επόμενες 10 μέρες. Ο Σπύρος Μούρτος επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας, καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπισε.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

"Τις τελευταίες προπονήσεις του επί ελληνικού εδάφους, για το επόμενο 10ήμερο, έκανε ο ΑΡΗΣ την Πέμπτη (25/8), στο «NickGalisHall».

Το πρόγραμμα περιλάμβανε δύο προπονήσεις, το πρωί και το απόγευμα. Ο Σπύρος Μούρτος επέστρεψε στη δράση μετά τις ενοχλήσεις που είχε νιώσει στη μέση και ο Δημήτρης Πρίφτης είχε όλους τους διαθέσιμους παίκτες στη διάθεσή του.

Το πρωί της Παρασκευής (26/8), η αποστολή του ΑΡΗ θα αναχωρήσει για το Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. H επιστροφή από το Πράβετς είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 4/9".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ