ΑΡΗΣ

Αναβολή λόγω Ντικούδη και ελέγχου

Αναβολή λόγω Ντικούδη και ελέγχου
INTIME SPORTS

Η γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ Άρης που μεταφέρθηκε για αύριο από τις 7 Μαϊου πήρε νέα αναβολή για μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αλλά όχι αύριο πρόκειται να διεξαχθεί τελικά η γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ Άρης.

Μία γενική συνέλευση που ήταν να διεξαχθεί στις 7 Μαϊου, μεταφέρθηκε για αύριο αλλά ένας διπλός έφερε νέα μετάθεσή της για μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ο ένας είχε να κάνει με την εκδίκαση της οφειλής προς τον Δήμο Ντικούδη από την προπέρσινη αγωνιστική περίοδο 2009-2010 συνολικού ύψους 210.000 ευρώ που είναι προγραμματισμένη για αύριο.

Κι όσο για τον δεύτερο είχε να κάνει ότι εξαιτίας της συγκεκριμένης εκδίκασης ο ορκωτός λογιστής δεν θα μπορεί να ολοκληρώσει τον έλεγχό του καθώς θέλει μία ακόμη μέρα.

Ένας έλεγχος που ουσιαστικά θα ανοίξει τον δρόμο για την αλλαγή σελίδας στα διοικητικά της ΚΑΕ Άρης αφού πρώτα υποβάλει την παραίτησή του από την θέση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης ο Γιάννης Δαμιανίδης.

Εξάλλου ο Λευτέρης Αρβανίτης δείχνει έτοιμος από όλες τις απόψεις έχοντας την αμέριστη στήριξη από το πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ Άρης, Τάκη Γεωργούλη, για την συγκρότηση διοίκησης Πρωτοδικείου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ