ΑΡΗΣ

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της προσφυγής του Μούρτου

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της προσφυγής του Μούρτου

Η εκδίκαση της προσφυγής που κατέθεσε ο Σπύρος Μούρτος εναντίον του Άρη αναβλήθηκε για τις 10 Ιουλίου και η κίτρινη ΚΑΕ είναι ικανοποιημένη και νιώθει δικαιωμένη από την στάση της EEOΔAK.

Η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών αποφάσισε την αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής του Σπύρου Μούρτου για τις 10 Ιουλίου και στην ΚΑΕ Άρης νιώθουν δικαιωμένοι από την απόφασή της.

Η επιχειρηματολογία της ΚΑΕ Άρης, όπως προκύπτει από όσα διαρρέουν "κύκλοι" της, έγινε απολύτως δεκτή από την Επιτροπή, η οποία οδηγήθηκε στην αναβολή της εκδίκασης.

Ο Σπύρος Μούρτος, όπως υποστηρίζουν οι "κίτρινοι", αξιώνει το ποσό των 200.000€, κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνο τον Άρη, ο οποίος παρουσίασε το ιστορικό της υπόθεσης.

Οι κύκλοι της "κίτρινης" ΚΑΕ υποστηρίζουν πως ο Σπύρος Μούρτος: "Παρουσιάστηκε ενώπιον του Βαγγέλη Αγγέλου και ζήτησε να αποδεσμευτεί από την ομάδα καλώντας παράλληλα τον προπονητή της να μην κάνει την παραμικρή προσπάθεια για να τον μεταπείσει, κάτι που έγινε δεκτό".

Επίσης από την ομάδα της Θεσσαλονίκης διαρρέεται πως ο Μούρτος "είχε ξεκαθαρίζει πως ζητά την καταβολή μόνο των δεδουλευμένων (60.000€) και πως δεν επιθυμεί να του καταβληθεί το ποσό που όριζε το συμβόλαιο για τη νέα σεζόν, καθώς δεν ήθελε να συνεχίσει στον Άρη".

Οι θέσεις της ΚΑΕ Άρης, σύμφωνα με τους "κύκλους" της, έγιναν δεκτοί από την Επιτροπή που αποφάσισε την αναβολή της εκδίκασης. Επίσης, οι "κίτρινοι" εξέφρασαν την έκπληξή τους για το ποσό της προσφυγής (200.000€), καθώς όπως υποστηρίζουν αυτό δεν έχει σχέση με την πραγματική οφειλή. Οι "κίτρινοι" μάλιστα δεν έκρυψαν και την απογοήτευσή τους για τη νομική κίνηση της πλευράς του παίκτη, η οποία έγινε κατά την περίοδο των διαπραγματεύσεων.

Τέλος, στον Άρη δεν κρύβουν πως η "αναβολή της εκδίκασης αποτελεί μία δικαστική νίκη για εκείνους" αλλά και πως "σπουδαιότερη δικαίωση αποτελεί κυρίως η στάση της ΕΕΟΔΑΚ, η οποία κάλεσε τις δύο πλευρές να βρουν συμβιβαστική λύση καταθέτοντας μάλιστα και το ενδεχόμενο νέας μετάθεσης της υπόθεσης για τον Σεπτέμβριο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ