Άναψε το... πράσινο φως ο Λάσκαρης στην επιτροπή "σωτηρίας"

Άναψε το... πράσινο φως ο Λάσκαρης στην επιτροπή "σωτηρίας"

Ο Νίκος Λάσκαρης απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε για εξουσιοδοτήσει μία τριμελή επιτροπή αποτελούμενη από τους Λευτέρη Αρβανίτη, Νίκο Ζεϊμπέκη και Παναγιώτη Καπάζογλου για να "τρέξει" τα θέματα που απασχολούν την ομάδα του Άρη.

Η πρόταση για την δημιουργία μίας τριμελής επιτροπής από τους Λευτέρη Αρβανίτη, Νίκο Ζεϊμπέκη και Παναγιώτη Καπάζογλου ς που θα επιχειρήσει να λύσει τα τρέξει και να λύσει τα ζητήματα που απασχολούν Άρη έγινε δεκτή από τον Νίκο Λάσκαρη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ με λιτή ηλεκτρονική επιστολή ενημέρωσε πως αποδέχεται το αίτημα και πλέον αναμένονται οι επόμενες κινήσεις της επιτροπής, η οποία θα διαχειρίζεται και τα όποια έσοδα των "κίτρινων". Η επιτροπή σε συνάντηση που έχει οριστεί για την Παρασκευή (22/2, 21:00) στα γραφεία του Α.Σ. θα επιδιώξει να βρει... συμπαίκτες και στήριξη, ενώ πλέον η διοίκηση της ομάδας θα ασκείται από εκείνη.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι Ελληνίδες που έχουν αναδείξει το μπικίνι & τατού σε τέχνη

Γιατί τι νόημα έχει να 'στολίζεις' το σώμα σου με ωραίες 'ζωγραφιές' αν δεν ξέρεις πως να τις αναδείξεις με το σωστό μπικίνι.

Game of Thrones: 9 εξελίξεις που θα συμβούν 100% στον 8ο κύκλο

Κοιτάμε χωρίς φόβο και πάθος στην αιματοβαμμένη, κρυστάλλινη σφαίρα του 'Game of Thrones'.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24