ΑΡΗΣ

Ανακοινώθηκε το... παιδομάζωμα στον Άρη

Ανακοινώθηκε το... παιδομάζωμα στον Άρη

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση εφτά (7) παικτών, που θα αγωνιστούν στο παιδικό και εφηβικό τμήμα της ομάδας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στην απόκτηση εφτά (7) παικτών προχώρησε ο Άρης, που ενισχύθηκε σημαντικά στις μικρές ηλικίες. Οι "κίτρινοι" προέβησαν σε παιδομάζωμα, ανακοινώντας τη μεταγραφή εφτά παικτών για τα τμήματα υποδομής τους, με στόχο φυσικά αυτά τα παιδιά να ενσωματωθούν στην πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Η Άρης Κ.Α.Ε. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση επτά παικτών οι οποίοι θα ενισχύσουν σε πρώτη φάση το εφηβικό και το παιδικό τμήμα της ομάδας. Πρόκειται για τους Γιώργο Τσιμίδη, Κωνσταντίνο Λαζάρου, Φώτη Γουναρόπουλο, Κωνσταντίνο Ιγγλέζο, Δημήτρη Λυσσέλη, Ιωάννη Πατσιαβούρα και Ευάγγελο Δημητρακά. Μετά από μεγάλη προσπάθεια και συντονισμένες κινήσεις, ο Άρης προχώρησε στην απόκτηση των παραπάνω καλαθοσφαιριστών, συνεχίζοντας να ρίχνει μεγάλο βάρος στην «αλίευση» ταλέντων και στην ανάδειξη νεαρών παικτών. Η συγκεκριμένη προσπάθεια θα συνεχιστεί και σύντομα θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ