ΑΡΗΣ

Ανακοίνωση της ΚΑΕ για κάλεσμα με προσοχή

Ανακοίνωση της ΚΑΕ για κάλεσμα με προσοχή
Κόσμος Άρης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της απευθυνόμενη στους φιλάθλους της ομάδας εν όψει του αυριανού παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό τους κάλεσε να δώσουν το παρών στη Nick Galis Hall συνιστώντας προσοχή στα συνθήματά τους.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης θέλοντας να αποφύγει τυχόν τιμωρία της Nick Galis Hall εν όψει της συνέχειας των playoffs και αυτή να μην είναι κεκλεισμένων των θυρών εξέδωσε σχετική ανακοίνωση εν όψει του αυριανού παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό. Με αυτό απεύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους της να δώσουν το παρών στις κερκίδες της συνιστώντας προσοχή στα συνθήματά τους προς αποφυγή μίας τρίτης έγγραφης παρατήρησης.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης προς τους φιλάθλους της ομάδας εν όψει του αυριανού παιχνιδιού ανέφερε τα εξής:

"Ο ΑΡΗΣ δίνει αύριο Δευτέρα (09/05, 19:00) τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του για την ημιτελική σειρά τωνplayoffsτηςBasketLeagueΣΚΡΑΤΣ, κόντρα στον Παναθηναϊκό και η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. περιμένει από τους φίλους της ομάδας μας να γεμίσουν το «NickGalisHall» και να ενισχύσουν την προσπάθεια του Δημήτρη Πρίφτη και των παικτών του, όπως κάνουν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Παράλληλα, η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. συνιστά προσοχή, αφού η ομάδα μας έχει συμπληρώσει δύο έγγραφες παρατηρήσεις και αν υπάρξει τρίτη, θα της επιβληθεί τιμωρία της έδρας, ενόψει της συνέχειας τωνplayoffs.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί αύριο από τις 12:00 έως την έναρξη του αγώνα από την ARIS BC Boutique "The Legend Store" και από τις 16:00 από τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Μελάθρου".

ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Άρης υποδέχεται αύριο Δευτέρα (09/05, 19:00, NS2/NS2 HD) στο «NickGalisHall» τον Παναθηναϊκό, στον τρίτο αγώνα της ημιτελικής σειράς των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με μία απογευματινή προπόνηση, την Κυριακή 08/05.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα παραταχθεί με απουσίες και στον τρίτο αγώνα με τους «πράσινους». Πέραν του Τζαμέλ Χάγκινς, ο οποίος συνεχίζει τη θεραπεία μετά την ολική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου που υπέστη, ο Δημήτρης Πρίφτης δε θα έχει στη διάθεσή του για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα τον Βασίλη Ξανθόπουλο και τον Θόδωρο Ζάρα. Ο 32χρονος πλέι μέικερ συνεχίζει να νοσηλεύεται λόγω υψηλού πυρετού, ενώ ο 29χρονος γκαρντ αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό. Στον αντίποδα, επέστρεψε στη δράση ο Νίκος Δίπλαρος, ο οποίος τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

ΠΡΙΦΤΗΣ: "ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ"

Εν τω μεταξύ ο προπονητής του ΑΡΗ, Δημήτρης Πρίφτης, μιλώντας στο www.arisbc.gr, σχολίασε αναφορικά με την αυριανή αναμέτρηση: "Έχουμε μπροστά μας ακόμα έναν πολύ δύσκολο αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η προσπάθειά μας γίνεται ακόμα δυσκολότερη λόγω των αγωνιστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, τα οποία περιορίζουν τις λύσεις μας και μάλιστα σε αγώνες που γίνονται ανά δύο μέρες".

Συνεχίζοντας ο κόουτς της ομάδας του Άρη τόνισε: "Για να είμαστε ανταγωνιστικοί πρέπει να προσπαθήσουμε να βγάλουμε ενέργεια και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ όπως έγινε στον δεύτερο αγώνα. Επίσης, να «διαβάσουμε» σωστά και να έχουμε καλές επιλογές στην επίθεση, ευστοχία στο μακρινό σουτ, αλλά και να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη που δίνουν εύκολα καλάθια στον αντίπαλο. Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας η οποία μας δίνει μία έξτρα δύναμη και περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου μας, όπως συμβαίνει όλη τη χρονιά".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ