ΑΡΗΣ

Ανακοινώνει Τσούπκοβιτς

Ανακοινώνει Τσούπκοβιτς

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Άρη για την νέα αγωνιστική περίοδο προχωράει όπως επιθυμεί ο τεχνικός του Δημήτρης Πρίφτης καθώς επήλθε συμφωνία με τον Σλάβεν Τσούπκοβιτς και έπεται αυτή με τον Ντούσκο Μπούνιτς.

Στον Άρη δείχνουν να είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στην ένταξη δύο ακόμη παικτών στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Τον Σλάβεν Τσούπκοβιτς και τον Ντούσκο Μπούνιτς.

Μία εξέλιξη που φανερώνει ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωράει όπως επιθυμεί ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Πρίφτης μετά την ένταξη των τριών Ελλήνων. Των Ζάρα , Ξανθόπουλου και Πελεκάνου .

Συγκεκριμένα ο Τσούπκοβιτς θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Άρη καθώς έχει υπάρξει καταρχήν συμφωνία έχοντας αποδεχθεί την πρόταση που του έγινε και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της ΚΑΕ. Μία ανακοίνωση που δεν αποκλείεται να γίνει και σήμερα.

Υπενθυμίζεται πως ο Σέρβος φόργουορντ προορίζεται από τον Πρίφτη να προσφέρει λύσεις στην θέση του πάουερ φόργουορντ καθώς διαθέτει στοιχεία στο παιχνίδι του που ταιριάζουν με αυτά του Αλέξανδρου Βεζένκοφ. Ο Τσούπκοβιτς εξάλλου στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ που ολοκληρώθηκε είχε κατά μέσο όσο σε 26 παιχνίδια 12.3 πόντους και 5.4 ριμπάουντ.

Εκτός του Τσούπκοβιτς ο Άρης περιμένει ακόμη μέσα στο επόμενο 48ωρο την απάντηση του Μπούνιτς για την θέση του δεύτερου σέντερ. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και αυτή θα είναι θετική καθώς η πολύ μικρή διαφορά στο οικονομικό που υπάρχει την στιγμή αυτή με τον Σέρβο σέντερ αναμένεται να καμφθεί.

Στα συν του 26χρονου σέντερ είναι ότι έχει εμπειρία από το Eurocup, εκεί όπου θα αγωνιστεί ο Άρης την νέα αγωνιστική περίοδο, και μάλιστα με δύο ομάδες. Τις Μπούντουτσνοστ και Ιγκοκέα.

Η διαφαινόμενη συμφωνία με τον Μπούνιτς πάντως δεν πρόκειται να βγάλει από τον χάρτη του μεταγραφικού σχεδιασμού του Άρη τον Τζαμέλ Χάγκινς. Και όχι μόνο αυτό αλλά οι δυο τους να αποτελέσουν δίδυμο στην διάθεση του Πρίφτη αφού ο πρώην Αμερικανός του Κολοσσού Ρόδου θα συμπληρώνει τον Σέρβο. Κι όσο για το κοινό τους στοιχείο που επιθυμεί προτίστως ο Πρίφτης ότι αμφότεροι είναι καλοί αμυντικοί.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ