ΑΡΗΣ

Αμφίβολος ο Τσούπκοβιτς για Απόλλωνα Πατρών

Αμφίβολος ο Τσούπκοβιτς για Απόλλωνα Πατρών
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η αποστολή του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών (19/3, 17:00) περιλαμβάνει το όνομα του Σλάβεν Τσούπκοβιτς δίχως όμως να είναι δεδομένη η παρουσία του αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο. Τι δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης για το παιχνίδι με τους "μελανόλευκους".

Ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς ακολούθησε μεν την αποστολή του Άρη στην Πάτρα για τον αγώνα με τον Απόλλωνα (19/3, 17:00), αλλά παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του στην αναμέτρηση. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στον ώμο, με τον Σέρβο πάουερ φόργουορντ να κάνει θεραπεία την παραμονή του αγώνα και να ταξιδεύει κανονικά για την αχαϊκή πρωτεύουσα. Άμα τη επιστροφή της ομάδας από εκεί μάλιστα, θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί αν και κατά πόσο αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό, ή πρόκειται απλά για ενοχλήσεις.

Εξάλλου, ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης για το παιχνίδι με την ομάδα του Κώστα Μέξα τονίζοντας πως: " έχουμε μπροστά μας μία σκληρή εκτός έδρας αναμέτρηση στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα. Ο αντίπαλός μας είναι μία ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα, η οποία παρουσιάζεται πιο δυνατή στην έδρα της κι αυτό κάνει την αποστολή μας δύσκολη. Παρά την απουσία του Ντίλαρντ, ο Απόλλων έχει αρκετές πηγές κινδύνου. Παίζει οργανωμένα και εκτελεί με ταχύτητα στην επίθεση, ειδικά στο σετ παιχνίδι".

Αναφορικά με το γεγονός πως ο Άρης κυνηγά την ένατη σερί νίκη του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ ο τεχνικός του δήλωσε: " Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Πρέπει να είμαστε δυνατοί στην άμυνα και πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα μας, στην Κηφισιά, όπως και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ".

Καταλήγοντας ο Δημήτρης Πρίφτης επισήμανε: " Το σερί των οκτώ νικών δε μας αποπροσανατολίζει, αφού έχουμε επίγνωση της δυσκολίας των αναμετρήσεων που ακολουθούν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Κάθε ματς είναι κρίσιμο για την τελική κατάταξη, αλλά εμείς έχουμε στο μυαλό μας μόνο το επόμενο σαραντάλεπτο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ