ΑΡΗΣ

Αμφίβολος ο Ντραγκίσεβιτς για το 1ο ματς με την ΑΕΚ

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÑÇÓ - ÓÊÁÉËÁÉÍÅÑÓ / CHAMPIONS LEAGUE / ARIS - SKYLINERS (MOTION TEAM)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÑÇÓ - ÓÊÁÉËÁÉÍÅÑÓ / CHAMPIONS LEAGUE / ARIS - SKYLINERS (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Χωρίς τον Ταντίγια Ντραγκίσεβιτς είναι πολύ πιθανό να παραταχθεί ο Άρης στον πρώτο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών της Stoiximan.gr Basket League κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Ταντίγια Ντραγκίσεβιτς ήταν ο μεγάλος άτυχος για τον Άρη, αφού στον τρίτο αγώνα της σειράς των ημιτελικών της Stoiximan.gr Basket League υπέστη διάστρεμμα. Ο συγκεκριμένος τραυματισμός μάλιστα είναι τελικά πολύ πιθανό να τον κρατήσει εκτός από τον πρώτο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών της Stoiximan.gr Basket League κόντρα στην ΑΕΚ (28/5, 18:00).

Η αλήθεια είναι ότι την δεδομένη στιγμή μοιάζει πολύ δύσκολο για τον Σέρβο φόργουορντ να είναι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι, ενώ είναι πολύ πιθανό ακόμα και να είναι καλά να προτιμηθεί να προστατευθεί.

Την ίδια στιγμή, είναι εξαιρετικά πιθανό ο Άρης να παραταχθεί χωρίς και τον Τζάστον Τζάκσον, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό λόγω τραυματισμού. Αν αυτό το σενάριο επιβεβαιωθεί, τότε αυτό σημαίνει ότι οι "Κίτρινοι" θα παραταχθούν στον πρώτο αγώνα με την ΑΕΚ με μία Ελληνική frontline, αποτελούμενη από τους Μιχάλη Τσαϊρέλη, Βασίλη Καββαδά, Βασίλη Χρηστίδη και Βασίλη Σίμτσακ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ